hmmm ty si trroska cudni ja by som si nedaval kozenku tam je prrava koza...myslis si ze s fotky vidis vse hmm odborrnik grratulujem frrajerr...to je kozageetee napísal:ty si cap :gt1: to je kozenkaodo napísal:...koza je koza...neni to ziadna cina
Agresor Rox by Odo
Moderátor: Moderators
no prave som si zistil, na roxovi je fakt koza, ale len starsie rocniky, a to tan tvoj crep zo svajciarsak ci s ktoreho vrakaca je.odo napísal:hmmm ty si trroska cudni ja by som si nedaval kozenku tam je prrava koza...myslis si ze s fotky vidis vse hmm odborrnik grratulujem frrajerr...to je kozageetee napísal: ty si cap :gt1: to je kozenka
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
hmmm co môze clovek na taketo nieco povedat....rradsej nic....necham ho ftom com je chlapec...geetee napísal:no prave som si zistil, na roxovi je fakt koza, ale len starsie rocniky, a to tan tvoj crep zo svajciarsak ci s ktoreho vrakaca je.odo napísal: hmmm ty si trroska cudni ja by som si nedaval kozenku tam je prrava koza...myslis si ze s fotky vidis vse hmm odborrnik grratulujem frrajerr...to je koza
podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
sorry za OT, ale pred malou chvilou som si precital debatu o theruckovi a myslim, ze niekto sa ho tu snazi silou mocou napodobnovat (o theruckovi nic v zlom, nenapisal mi nic zle, absolutne nic proti nemu)... Dokonca aj vlastna skusenost (tema "Vase sny"). Takze skludni hormony...
odo: len tak dalej, je to na dobrej ceste
odo: len tak dalej, je to na dobrej ceste

a co je toto? lestenka zo salonu? Vy sa zobudte pane!!!odo napísal:hmmm co môze clovek na taketo nieco povedat....rradsej nic....necham ho ftom com je chlapec...geetee napísal: no prave som si zistil, na roxovi je fakt koza, ale len starsie rocniky, a to tan tvoj crep zo svajciarsak ci s ktoreho vrakaca je.

-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
kasli me na tuto debatu...rrob me sa ze nic nebolo...neda sa to niako vymazat toto cele...ja sa osprravedlnujem za vse...ok ja tu necem mat nikoho zneprriateleneho tu na forre...takze ok...uz je v pohode???geetee napísal:a co je toto? lestenka zo salonu? Vy sa zobudte pane!!!odo napísal: hmmm co môze clovek na taketo nieco povedat....rradsej nic....necham ho ftom com je chlapec...
![]()
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dalsi tuctovy rox...vravim uz nic nove na roxa nik neda...okukane a tuctove...(inac pekna praca)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
mne sa to osobne Velmi paci , aeroxy byvaju modre a ta biela v pohode
to akoze v pohode ked nebudes sa *ebat do lesa ako ja a na crossove drahy
tak bude v pohode, SUPER SI TO SPRAVIL , treba sa aj pochvalit ne ?

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
akoze myslis umyt rram???lebo ak hej tak ten som umyval...a ked vrravis ze nalepky tak nalepky tam nedam ziadne mne sa to nepaci...lak je na novo nstrriekani a nic mu neni....geetee napísal:no kammo, ako, okrem toho ze mas zrejme uz miestamy pokazeny lak, tak ked uz skladam scoot do finalnej podoby tak ho aspon umyjem ked su plasty dole, ved vizera ako ogrcany cukrik.
a dufam ze ho ides donalepkovat ako mal dakedy momoo? to bude posledny klinec do rakvy
cez zymu to rozober a umy
som vcera newedel hodit fotky lebo mi haproval net, ale tak zacnem, s tym co sa mi nepaci

zlte su zrejme poskodene miesta v laku, zelena je zas spina

batrka, stojan, tlmic, koleso, ochranny krit vyfuku zospodu.... a ked si to cistil jak moze bit gumicka na brzdovej hadicke siva?

prepinace spinave, a ked davas nalakovane plasty na cisty scoot, jak sa mozes tak zaspinit?
a to tym cervenym, to je preboha co za plech tam?!!!

zase, zlte su zrejme vady alebo poskodenia laku, sperovkove sklicka daj dole a zvnutra ich umy a paraboli tiez, zapustenie na krite vyfuku je tiez spinave a aj na prednom svetle tu vidiet ze neni celkom ciste zvnutra a zatieklo parkrat spinavou vodou
a tie prepinacove krabicky su tak vyblednute az to boli, ich strekni sprejom tiez, alebo vycisti dakym silikonovym sprejom

pri tlmici odrata nalepka, imbus v zavazicku spinavy, a krk s kablamy tiez nevyzera 3krat dobre, a zlte su zas miesta kde sa mi zda ze lak neni ok

zlte su zrejme poskodene miesta v laku, zelena je zas spina

batrka, stojan, tlmic, koleso, ochranny krit vyfuku zospodu.... a ked si to cistil jak moze bit gumicka na brzdovej hadicke siva?

prepinace spinave, a ked davas nalakovane plasty na cisty scoot, jak sa mozes tak zaspinit?
a to tym cervenym, to je preboha co za plech tam?!!!

zase, zlte su zrejme vady alebo poskodenia laku, sperovkove sklicka daj dole a zvnutra ich umy a paraboli tiez, zapustenie na krite vyfuku je tiez spinave a aj na prednom svetle tu vidiet ze neni celkom ciste zvnutra a zatieklo parkrat spinavou vodou
a tie prepinacove krabicky su tak vyblednute az to boli, ich strekni sprejom tiez, alebo vycisti dakym silikonovym sprejom

pri tlmici odrata nalepka, imbus v zavazicku spinavy, a krk s kablamy tiez nevyzera 3krat dobre, a zlte su zas miesta kde sa mi zda ze lak neni ok