do konca sept. GPS Garmin eTrex Legend za 2490Sk(Mountfield)
Moderátor: Moderators
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
postovne aj s dobierkou vide cca 50 sk, posiela sa to ako list.
posielal som dokonca aj mainboard k PC v iriginalne krabici, zabalene v ochrannej obalke a poslane ako list.
postovne je oslobodene od DPH.
to GPS ma dalsi minusovy bodik pre mna, ked sa tam nezmesti ani cela mapa SR, tak to uz je dost blbe... - EDIT - beriem spat, nevedel som ze tam je cela
posielal som dokonca aj mainboard k PC v iriginalne krabici, zabalene v ochrannej obalke a poslane ako list.
postovne je oslobodene od DPH.
to GPS ma dalsi minusovy bodik pre mna, ked sa tam nezmesti ani cela mapa SR, tak to uz je dost blbe... - EDIT - beriem spat, nevedel som ze tam je cela
Naposledy upravil/-a duky5 v Po Sep 24, 2007 2:03 pm, upravené celkom 1 krát.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 duky5: v tejto akcii Mountfieldu mas mapu cestnej siete celeho Slovenska v pristroji uz pri kupe... len si tam nesmies nahrat nic dalsie (ziadnu dalsiu mapu), lebo sa Ti ta zabudovana Slovakia Roads v4.5 MF vymaze...
Potom by si si musel zohnat inu, alebo mam uz na disku odomknutu mapu Slovakia Roads v4.5 MF, ale nema vyhladavanie podla ulic, inac je identicka s tou zabudovanou...
Potom by si si musel zohnat inu, alebo mam uz na disku odomknutu mapu Slovakia Roads v4.5 MF, ale nema vyhladavanie podla ulic, inac je identicka s tou zabudovanou...
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
- Skúter: neuvedený
A ten link co ti poslal thebandit si skusal? to zenner iso? aj s mapsourcom?Bobo napísal:Ahojte!
Potrebujem poradiť, kde sa dá stiahnuť alebo zohnať SW na podporu prepojenia eTrex Legend s PC. MapSource to podporuje, ale je potrebné ho zakúpiť s mapou. Neviete, kde je free SW, ktorý by to umožňoval?
Vďaka!
podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Moc sa do programov nevyznám, ale naskočilo mi toto. Je tam niekde MapSource?
Ak áno, daj mi pls podrobnejší návod cez SS.
Vďaka!!!
TURBO UPLOAD (BETA)
Send your large files to your friends or host your files (backup) totally free.
If you want upload your files to TurboUpload (max 70MB per file), please visit our Free File Hosting!
Free Online Dating - TurboFlirt
You have requested the file with ID 828055 (on next page you`ll see more info about requested file)
.
.
.
Ak áno, daj mi pls podrobnejší návod cez SS.
Vďaka!!!
TURBO UPLOAD (BETA)
Send your large files to your friends or host your files (backup) totally free.
If you want upload your files to TurboUpload (max 70MB per file), please visit our Free File Hosting!
Free Online Dating - TurboFlirt
You have requested the file with ID 828055 (on next page you`ll see more info about requested file)
.
.
.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Skuste toto:
SLOVAKIA ROADS V5
ovladaci program Mapsurce je po slovensky
Popis mapy:
# Cestná sieť - cesty I. II. a III. triedy a aktuálny stav diaľnic
* počet cestných úsekov viac ako 158.000, s celkovou dĺžkou 43.000 km
# Uličná sieť - ulice s ich názvom vo všetkých mestách a vačších obciach Slovenska - viac ako 500 obcí s uličnou detailnosťou
# Vrstva s dátami pre otimalizáciu navigačnej trasy - Autorouting
# Databáza miest a obcí s ich názvom, názvom okresu a PSČ
# Databáza zaujímavých objektov – POI (čerpacie stanice, servisy, pošty ...)
* viac ako 42.000 objektov
# Vodné plochy - všetky vodné plochy s ich názvom
# Vodné toky - rieky a väčšie potoky s vlastným názvom
# Zalesnené - zelené plochy - samostatné zvýraznenie Národných parkov a Chránených uzemí
# Zastavané územia - budovy - plochy majú polohovo priradený názov Mesta alebo Obce
# DEM - digitálny model terénu - tieňovaný reliéf a vykresľovanie výškového profilu navigačných trás
# Železnice a železničné zastávky
instalacka a navod v archive:
http://rapidshare.com/files/44262716/MAPAv5.rar
SLOVAKIA ROADS V5
ovladaci program Mapsurce je po slovensky
Popis mapy:
# Cestná sieť - cesty I. II. a III. triedy a aktuálny stav diaľnic
* počet cestných úsekov viac ako 158.000, s celkovou dĺžkou 43.000 km
# Uličná sieť - ulice s ich názvom vo všetkých mestách a vačších obciach Slovenska - viac ako 500 obcí s uličnou detailnosťou
# Vrstva s dátami pre otimalizáciu navigačnej trasy - Autorouting
# Databáza miest a obcí s ich názvom, názvom okresu a PSČ
# Databáza zaujímavých objektov – POI (čerpacie stanice, servisy, pošty ...)
* viac ako 42.000 objektov
# Vodné plochy - všetky vodné plochy s ich názvom
# Vodné toky - rieky a väčšie potoky s vlastným názvom
# Zalesnené - zelené plochy - samostatné zvýraznenie Národných parkov a Chránených uzemí
# Zastavané územia - budovy - plochy majú polohovo priradený názov Mesta alebo Obce
# DEM - digitálny model terénu - tieňovaný reliéf a vykresľovanie výškového profilu navigačných trás
# Železnice a železničné zastávky
instalacka a navod v archive:
http://rapidshare.com/files/44262716/MAPAv5.rar
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
len upozornujem, ze v Taovom linku sa nachadza program MapSource pravdepodobne aj s mapou, ale ta sa bude dat pouzivat zrejme len v PC, podla mojho nazoru je uzamknuta.
Ale to je len moja domienka, MOZNO je odomknuta, ja osobne som ten link neskusal, takze neviem, ale silno pochybujem. Ja iba pisem, aby ste necakali, ze si tuto mapu automaticky hodite do pristroja...
To do konca septembra je v MF akcia aj na mapu v4.5 FULL (kabel je v cene), cena 1690Sk a zadarmo sa cez NET aktualizuje na v5 FULL. Uvazoval som o nej (ako som tu pisal), ale napokon som od toho upustil, zabudovana mapa mi staci a ak by som mal investovat do mapy, tak by to bolo do TOPO v2, ktora ponuka kopec turistickych ciest a chodnikov a pod., proste je vymakanejsia po tejto stranke a co sa tyka ciest, ponuka rovnaku kvalitu pokrytia cestnej siete... (teda aspon co som porovnaval niektore useky a mesta v pocitaci).
Takze zaujemcovia (aj bez GPS) si mozu stiahnut program MapSource s mapou Slovakia Roads v5 z Taovho linku.
Pre porovnanie si mozu stiahnut mapu TOPO v2: http://www.conan.sk/Maps/sk_topo_v2.htm
V programe sa da medzi nimi v pohode prepinat, tak porovnavajte...
Ale to je len moja domienka, MOZNO je odomknuta, ja osobne som ten link neskusal, takze neviem, ale silno pochybujem. Ja iba pisem, aby ste necakali, ze si tuto mapu automaticky hodite do pristroja...

To do konca septembra je v MF akcia aj na mapu v4.5 FULL (kabel je v cene), cena 1690Sk a zadarmo sa cez NET aktualizuje na v5 FULL. Uvazoval som o nej (ako som tu pisal), ale napokon som od toho upustil, zabudovana mapa mi staci a ak by som mal investovat do mapy, tak by to bolo do TOPO v2, ktora ponuka kopec turistickych ciest a chodnikov a pod., proste je vymakanejsia po tejto stranke a co sa tyka ciest, ponuka rovnaku kvalitu pokrytia cestnej siete... (teda aspon co som porovnaval niektore useky a mesta v pocitaci).
Takze zaujemcovia (aj bez GPS) si mozu stiahnut program MapSource s mapou Slovakia Roads v5 z Taovho linku.
Pre porovnanie si mozu stiahnut mapu TOPO v2: http://www.conan.sk/Maps/sk_topo_v2.htm
V programe sa da medzi nimi v pohode prepinat, tak porovnavajte...

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
No chváľte sa, ako to fičí? Ide tam nahrať mapa z toho linku na RAPIDE?
Zajtra by "vraj" mali dostať tovar v Mountfielde, tak idem urobiť posledný zúfalý pokus o kúpu. Len teraz neviem, či si mám k tomu kúpiť iba samotný USB kábel, alebo kábel aj s mapu v starej verzii v4.5.
Čul bucte múdry, hlavičky.
Zajtra by "vraj" mali dostať tovar v Mountfielde, tak idem urobiť posledný zúfalý pokus o kúpu. Len teraz neviem, či si mám k tomu kúpiť iba samotný USB kábel, alebo kábel aj s mapu v starej verzii v4.5.

Čul bucte múdry, hlavičky.

Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Tak už je Legend u mňa doma, aj vďaka avízu owwidia, že už ich majú.
Akurát ma prekvapilo, že balenie nebolo nijako zapečatené a na konektore su stopy po použití. Že by od toho, ako tam ťahali tie mapy? Alebo sa s tým niekto hrajkal a potom mi to predali použité?
No idem sa hrajkať aj ja.
Dobré bolo, že z akcie Kábel+mapa mali len samotný kábel a aj ten mi nevedeli predať, lebo ho nemali nahodený v kase.
Akurát ma prekvapilo, že balenie nebolo nijako zapečatené a na konektore su stopy po použití. Že by od toho, ako tam ťahali tie mapy? Alebo sa s tým niekto hrajkal a potom mi to predali použité?
No idem sa hrajkať aj ja.

Dobré bolo, že z akcie Kábel+mapa mali len samotný kábel a aj ten mi nevedeli predať, lebo ho nemali nahodený v kase.
Tak už zasa nič.
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
hehe, aj ja ho mam doma, ale nemam baterky
kua, tak teraz nabijam zo stareho fotaku a cakam, idem si zatial preluskat navod na pouzitie.. inokedy to nerobim 
inak aj ten moj konektor nebol uplne zaklapnuty, a hlavne nevidim tam nikde zarucny list. mate ho tam vy niekde?
a btw, este jeden clanok Aka je navigacia z Mountfieldu

inak aj ten moj konektor nebol uplne zaklapnuty, a hlavne nevidim tam nikde zarucny list. mate ho tam vy niekde?
a btw, este jeden clanok Aka je navigacia z Mountfieldu
-
- motorkár
Na záručák som sa pýtal. Vraj stačí iba blok, tak si ho idem okopírovať, kým celkom vybledne. Pri predaji sa ma pýtali na meno, adresu, telefón, ja že kua a načo im to je? Že si ma zaregistrujú a mám potom nárok na ďalšie zľavy do budúcna.. No neviem, neviem, kolchozník nie som, neviem, či tam ešte niečo pôjdem kúpiť. Možno ešte tú mapu s káblom. Teraz som kúpil ešte aj držiak na rajdy za 450,-.

Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Ten Tvoj kabel je na USB, alebo COM port?THeBaNDiT napísal:aktualita: mam na predaj originalny kabel na prepojenie tohto GPS s pocitacom, povodna cena 650Sk, moja cena 500Sk + postovne.
Ja tam mam nahratu mapu SK Slovakia Roads v4.5
MF Rij 2006. Podľa obrazoviek Ty tam máš nejakú novšiu, z List 2006.
Tak už zasa nič.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Moj kabel (a myslim, ze kazdy kabel na LEGEND) je na COM port, ale mam doma dalsi kabel, ktory je redukciou z USB na COM port, takze ich do seba zapnem a fungujem bezproblemovo...Bacil-BA napísal:Ten Tvoj kabel je na USB, alebo COM port?
Ja tam mam nahratu mapu SK Slovakia Roads v4.5
MF Rij 2006. Podľa obrazoviek Ty tam máš nejakú novšiu, z List 2006.

Som rad, ze ste s pristrojom spokojni, podla mna za tu cenu dost muziky...

-
- motorkár
Preto sa pýtam, lebo píšeš, že ho máš za 650,-, na stránke GARMIN.SK je v ponuke toto:
>Kábel dátový PC USB (ND) 010-10477-03 650,00,-Sk
alebo
>Kábel dátový - PC serial 010-10206-00 1 370,00-,SK
a Mountfielde chceli odomňa za ten kabel PC Serial nejakých 710,-Sk, tak v tom mám trošku hokej.
>Kábel dátový PC USB (ND) 010-10477-03 650,00,-Sk
alebo
>Kábel dátový - PC serial 010-10206-00 1 370,00-,SK
a Mountfielde chceli odomňa za ten kabel PC Serial nejakých 710,-Sk, tak v tom mám trošku hokej.
Tak už zasa nič.