ahojte .... prosim vas mozem sa spitat ohladom piskania pod kritom variatora... pekne vsetko ide taha to okolo 80 - 85 kh/h mam ho 12 tyzdne .... tak sa tosku zaucam v skutrikoch

))) no mal som to rozobrate po kupe a cistil som vsetko a daval do poriadku nowe sroby , hadicky , a odobne.... no pred rozobratim teda cistenim

to slo fakt vynikajuco mal som vybraty karbec klapky tesnenia niove a podobne chibalo tesnenie pod vyfukom ...menil som tam potrebne veci

no po zlozeni som sa trtkal z karburatorom asi hodinu kim som to nastavil tak jak predtim

)) no ide hlavne oto ze som mal som krit variatora dole a cistil som to aj tam potom som ho dal spet a pome skusat

maximalka padla tak do 80... tak urobil som cca 100 km pekne vsetko slapalo odozil som ze parada ide

na druhy den ze idem niekam

pekne chitil a zrazu pri rozbehu zacalo strasne take piskanie cudne jak keby tam nieco o nieco dralo abo co a nechapem co to je .... neviete niekto poradit ???? ale iba ked zmiesta vytocim plny a ked som rozbenuty pustm plin pridam a uz to nerobi ale ekd zastavi ma zase rozbieham zase to zacne skriekat ... (tazke nechapacky) a ak sa mozem spitat este ohladom valcekou zakladne by mali mat 6.5g a ked dam lachsie co treba secko menit ??? a co to spravi ???

zatim diki rad budem ked poradite

[/b]