HUDBA NA MOTO
Moderátor: Moderators
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
tak potom s tymi kossami nemusis nic vymyslat do helmy, pretoze oni drzia v uchu same, si to nasulas do ucha ako tie ochranne stuplne pre stavbarov. su to jedine sluchatka co mi nevypadavaju z usi pri sporte.
myslim ze s hlukom v helme to nebude take zle, ved lidlacky interkom je tiez take velke sluchatko a je ho dobre pocut. ale je pravda ze v jetke mas asi viac hluku oproti integrale
myslim ze s hlukom v helme to nebude take zle, ved lidlacky interkom je tiez take velke sluchatko a je ho dobre pocut. ale je pravda ze v jetke mas asi viac hluku oproti integrale
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Kuko, v prvom rade bezpecnost a potom nejake rozmaznavanie v podobe hudby, je to len rozpistanost dnesnej doby. Ty mi prides ako "vodu kazes a vino pijes". Pozri sa co mas napisane v podpise ... "Radsej stratit v zivote hodinu, ako v sekunde zivot..." ... nechce sa mi to dalej vysvetlovat, inteligentni pochopia, caokukolarik napísal:TAO prilba neodleti, kym ju mas riadne zapnutu...
skus raz sa previzt s hudbou mimo mesto a uvidis, o com vravim...
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
jo kuko este k tym plugom taky postreh - takmer uplne odhlucnia okolite ruchy a pocujes len hudbu, dokonca zutie zuvacky ti narobi v hlave dobry ramus. na jednej strane to ma vyhodu ze vdaka tomu mozem mat na tych sluchatkach nastavenu minimalnu hlasitost a pocujes cisty zvuk, co by si na inych dosiahol iba maximalnym levelom zvuku. na druhej strane ked som siel s nimi po meste, mal som velmi zly pocit, lebo som naozaj takmer nic nepocul z okolitej premavky. pozivam ich iba doma alebo pri sporte (posilka, bike, korcule na hradzi) kde sa mozem ponorit "do seba" .
preto by som radsej volil typ sluchatok co tam skusas teraz...
preto by som radsej volil typ sluchatok co tam skusas teraz...
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
- Skúter: neuvedený
Keby si chcel, tak tam mozes dat sluchatka z koss porta pro, ktore sa daju aj lahko vybrat z konstrukcie, takze by si ich nemusel ani nicit, ale inak k tym pluggom - je to vazne nebezpecne, lebo nepocut ani ze ti koleso odletelo
.
A skusal niekto sluchadka z walkman rady sony ericsonov, Tie tiez idu do zvukovodov, ale netesnia az tak dobre ako koss sparkplugy.

A skusal niekto sluchadka z walkman rady sony ericsonov, Tie tiez idu do zvukovodov, ale netesnia az tak dobre ako koss sparkplugy.
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
urcite kupim za 2000sk sluchatka... ale aj to je pravda, ze dozivotna zaruka, takze ich len poskladam ns5 a dam reklamacku a slapem dalej...shobull napísal:Keby si chcel, tak tam mozes dat sluchatka z koss porta pro, ktore sa daju aj lahko vybrat z konstrukcie, takze by si ich nemusel ani nicit,
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
- Skúter: neuvedený
Po prve uz nestoja 2000sk ale daju sa kupit aj za 1390 (ked chces dam link)kukolarik napísal: urcite kupim za 2000sk sluchatka... ale aj to je pravda, ze dozivotna zaruka, takze ich len poskladam ns5 a dam reklamacku a slapem dalej...
Po druhe sa daju takto pekne bez škôd rozobrať:

a s tou zarukou to je super, lebo im staci vratit nadpolovicnu vacsinu sluchadiel a za 200sk ti ich bud opravia alebo vymenia.
a hraju perfektne (no v pokoji, neviem ako na scootri, to som samozrejme neskusal

Re: HUDBA NA MOTO
si sa uskrtil na kabli od sluchatiek ?? hm tak teba by som sa bal stretnut na ulici..vsak to su take kabliky ze ked ich vytahujem z vacku sa bojim aby sa neroztrhliyukirally napísal:super je aj bluestooth sluchatko..ja ho pouzivam aj pocas jazdy pocuvam hudbu a vobec mi to neprekeza...odkedy som sa na kabli skoro priskrtil tak len bluetooht pouzivamkukolarik napísal:Dnes som prvy ras skusal jazdit tak, ze som mal hudbu pustenu v sluchatkach v usiach... prisiel som na to, ze je to bez problemov a ze je to super vec...
Aky mas na toto nazor?
Ma niekto skusenosti so sluchatkami?
Normalne HF od telefonu je cudne tvarovane, tlaci v prilbe... ake pouzavate vy?
A este by ma zaujimalo, ci by sa nejakym rozumnym sposobom, samozrejme lacnym nedala vyprodukovat hudba priamo do helmy... priestor by na to v Airoh TR1 bol... Nemate to niekto spravene?
Co keby som rozobral normalne sluchadla, vankusiky tam nejak aplikoval, nakabloval pod "tapacirom", nocovku upevnil na prilbu ako samicu 3,5 jack a pripojil si prehravac priamo na prilbu? netlacilo by, jednoducho aplikovatelne... pri instalacii mikrofonu na rozumne miesto a pripojenia telefonu aj ako HF sada by t slapalo... nemato to niekto uz vymyslene?