Suzuki AY50/WR
Moderátor: Moderators
Suzuki AY50/WR
Zdravim pani, chcem sa spytat kto vie co znamena AY50/WR? Hlavne potrebujem zistit ci je to AC alebo LC. A ak niekto vie, ako odblokovat tento skuter tak aj to by som rad vedel, lebo ho prave kupujem. je to r.v. 2002. Dik
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
matio ty davas len podobne rady ako tato ufg a pod.
je to zrejme suzuki katana 50ccm a je to vodnik, odblokovat sa da koleno vyfuku alebo variator .. neviem ako je to s tym vyfukom ale vario je urcite blokovane .. ale theruck ma zrejme toto iste .. mal by vediet poradit
je to zrejme suzuki katana 50ccm a je to vodnik, odblokovat sa da koleno vyfuku alebo variator .. neviem ako je to s tym vyfukom ale vario je urcite blokovane .. ale theruck ma zrejme toto iste .. mal by vediet poradit
podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
mas pocit, ze pisem za kazdu cenu odpoved? ja som na to tak zareagoval len a len preto, ze bol tu prihlaseny dokopy tak dve hodiny a ani sa nesnazil najst nic na fore, pritom nedavno, cez prazdniny sa tu riesil presne taky scoot, stacilo len vlozit ten hlupy nazov toho scota do casti hladat alebo do google a naslo ti to, co si potreboval ... za to, ze on bol lenivy, tak ja mu mam pomahat? Nauc sa, ze v dnesnej dobe ti neda nikto nic zadarmo a ked nieco chces, tak to bud musis vediet alebo za to musis zaplatit. Cize ja som mu len chcel dobre tym, ze som chcel donutit, nech sa to nauci teraz, ako ked raz bude stary a lenivy dedko a bude musiet prosikat a platit za donesenie nocnika ...momoo napísal:co je na nej sproste? ja som odpovedat vedel .. tak ked nevies odpovedat nepis za kazdu cenu odpoved
matio
to ty ma tu ides akoze vychovavat ci ako??? pocuj ked si taky husty tak sem hod ten link kde sa to riesil ten problem s tymto scootrom. hladal som dost dlho a potom posledne co ma napadlo bolo ze som sa sem registroval a dal som do fora tuto utazku vole! Neznamena ze ked som registrovany 2 hodiny na tomto fore ze som pred tym nebrowsoval po nete a nehladal. Ked nevies nic odpovedat tak nepis odveci, nikto tu nie je zvedavy na takych chytrakov ako si ty. Neviem ako je to s tebou ale MY motorkari, je jedno ci skutristu choppraci alebo yogurtaci sme zvyknuti si pomahat aj ZADARMO. A ak ty nie tgak s tym cosi rob lebo si na smiech... tot moje vyjadrenie k tebe ty frajer
to ty ma tu ides akoze vychovavat ci ako??? pocuj ked si taky husty tak sem hod ten link kde sa to riesil ten problem s tymto scootrom. hladal som dost dlho a potom posledne co ma napadlo bolo ze som sa sem registroval a dal som do fora tuto utazku vole! Neznamena ze ked som registrovany 2 hodiny na tomto fore ze som pred tym nebrowsoval po nete a nehladal. Ked nevies nic odpovedat tak nepis odveci, nikto tu nie je zvedavy na takych chytrakov ako si ty. Neviem ako je to s tebou ale MY motorkari, je jedno ci skutristu choppraci alebo yogurtaci sme zvyknuti si pomahat aj ZADARMO. A ak ty nie tgak s tym cosi rob lebo si na smiech... tot moje vyjadrenie k tebe ty frajer
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ako sorry, no commnet, s neinteligentnymi sa nebavim, nepochopil si a tu mas, zadrhni sa ...rogi444 napísal:matio
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 1d7414ea4b