Čo kúpiť? Kymco XCITING 250 alebo Gileru Runner 200 VXR
Moderátor: Moderators
nekupiš lebo dileri vozia iba na zákazku nie do rezervy takže budúci rok kúpiš za to čo teraz. a počul som že tento model pokračuje aj na budúci rok tak zľava pre výbehový model nehrozítheruck napísal:ak vydrzis bez toho teraz tak pockaj na jar - starsie modely mozno kupis za lepsiu cenu
inak ta gilera sa mi zda domesta viac vhodna a taka akcnejsia a zabavnejsia jak to kymco
tomás ARN co súhlasíš? že počkať a či že je zábavnejšiaTomasARN napísal:suhlasim s teboutheruck napísal:ak vydrzis bez toho teraz tak pockaj na jar - starsie modely mozno kupis za lepsiu cenu
inak ta gilera sa mi zda domesta viac vhodna a taka akcnejsia a zabavnejsia jak to kymco

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Caf crossi, tiež riešim dilemu akú 250-tku. Runnera som odmietol, lebo je iba do mesta, inak nemá žiadnu ochranu a má iba minimálny podsedlový priestor. Tak som preberal všteko možné a už som skoro objednal Xciting 250 u Motúza za lepšiu "jesennú" cenu + že by mi ešte zobral Yukinu na bazár. Mal som však drobné výhrady, že je to obrovské na 250ccm a máto relatívne málo odkladacích priestorov na taký autobus. Čo sa mi na Kymku veľmi páči je konštrukcia prednej vidly s dvojitým okulárom, dvojitý kotúč v predu, z ktorého jeden brzdí v kombinácii so zadným a 15" /14" kolesá.
Do toho mi však vstúpila ponuka mojej "srdcovky" Madison 250 v Šamoríne za 120 000. R.v. 2005, 2000km kúpená v SR.Tento model má však iba 13" kolesá a je zle vidno na budíky.
Zároveň som aj špekuloval, či nepočkať do jari na Xciting 250i.
No úplne nakoniec som dostal celkom priaznivú ponuku na nový Madison3 250i.
Cena je v EUR-ách vonku je rovnaká ako cena za í-čko Kymco.
A tak teraz čakám na dovoz vysnívaného Madisona. Je o 20cm kratší ako Kymco, o 30kg ľahší, má 14" kolesá, má o 2kW viac výkonu, palubný počítač, pod sedlo vojdu dve prilby a ešte má ďalšie tri odkladacie priestory. GPS maximálku na ňom, namerali 137km/h ( Na Kymcu okolo 122km/h). Veľkosťou je vhodný do mesta a výkonom zvládne aj trasu k moru. Na turistiku je dobré, že sa otvára iba predná polovica sedla, ak máš vzadu uviazaný náklad o sedlo.
Nie je o moc väčší Runner, má väčší výkon a je plne kapotovaný.
Takže ja som sa rozhodol takto...
A už len čakám a čakám....

Do toho mi však vstúpila ponuka mojej "srdcovky" Madison 250 v Šamoríne za 120 000. R.v. 2005, 2000km kúpená v SR.Tento model má však iba 13" kolesá a je zle vidno na budíky.
Zároveň som aj špekuloval, či nepočkať do jari na Xciting 250i.
No úplne nakoniec som dostal celkom priaznivú ponuku na nový Madison3 250i.
Cena je v EUR-ách vonku je rovnaká ako cena za í-čko Kymco.
A tak teraz čakám na dovoz vysnívaného Madisona. Je o 20cm kratší ako Kymco, o 30kg ľahší, má 14" kolesá, má o 2kW viac výkonu, palubný počítač, pod sedlo vojdu dve prilby a ešte má ďalšie tri odkladacie priestory. GPS maximálku na ňom, namerali 137km/h ( Na Kymcu okolo 122km/h). Veľkosťou je vhodný do mesta a výkonom zvládne aj trasu k moru. Na turistiku je dobré, že sa otvára iba predná polovica sedla, ak máš vzadu uviazaný náklad o sedlo.
Nie je o moc väčší Runner, má väčší výkon a je plne kapotovaný.
Takže ja som sa rozhodol takto...

Tak už zasa nič.
-
- motorkár
400-vka sa už nevyrába kvôli EURO 3.theruck napísal:jooj madison je aj moj sen ale asi 400vku uz by som bral
kolko ma maximalku ta 250?
Tachometrovu maximálku taliani v nejakom teste namerali 160km/h, na digitále bolo 137km/h. Má jeden rýchlomer ručičkový a vrámci palubného počítača je je okrem otáčkomera, vonkajšieho teplomera, hodín , trip-u etc... aj digitálny rýchlomer.

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v Št Okt 04, 2007 4:34 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Ak máš čas, zavolaj do DueFratelli v Šamoríne, či tam ešte majú toho Madisona 250, je to síce staršia verzia, ale skúšobná jazda napovie. Vzal som si so sebou prilbu, budnu, GPS a vyskúšal som si to.
:
Na bočnej ceste smerom na Senec to dalo ten tak šmahom 124km/h podľa GPS.
Ostáva len dúfať, že bude k tomu dostupné aj toto originálne príslušenstvo...

Na bočnej ceste smerom na Senec to dalo ten tak šmahom 124km/h podľa GPS.
Ostáva len dúfať, že bude k tomu dostupné aj toto originálne príslušenstvo...

Tak už zasa nič.
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som riesil este aj inu vec: sevis.
A to teda garancne opravy, nahradne diely, doba a cena dodania, servisne prehliadky atd...
Tu to hovori jasne na Kymco, doma si spravis sam a ides len na peciatku, Gilera ta osmahne o 2 litre a Madisona v podstate nie je kam nosit ked sa nieco v ramci garancky pokaka...
A to teda garancne opravy, nahradne diely, doba a cena dodania, servisne prehliadky atd...
Tu to hovori jasne na Kymco, doma si spravis sam a ides len na peciatku, Gilera ta osmahne o 2 litre a Madisona v podstate nie je kam nosit ked sa nieco v ramci garancky pokaka...
podpis som si este nenastavil
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
caw ja mam sice len runner 50 a to ti poviem ze mam asi 188cm a ked beriem nejaku tu ladvinku alebo napr vcera s kamaratom sme boli asi tak 100km od domu na nom a v pohodicke pohodlne,obratne a vykonne .....ale aj kymco sa mi velmi pacii,neviem ja by som bral asi runner ,kedze vravis ze aj do mesta a je tam obratnejsi ,nechcem povedat ze kymco je neobratne je to super stroj
Gilera runner => Piaggio X8