Čo kúpiť? Kymco XCITING 250 alebo Gileru Runner 200 VXR
Moderátor: Moderators
jj ale ja tie modernizované retro štýl scooty moc nemusímkukolarik napísal:Cross ked nemas vyhraneny nazor, co povies na Kymco People S 200i ? Velke kolesa do mesta na nerovnosti, predne plexi ochrani mimo mesta a 200ccm tiez postaci na mensie vylety... cena 85 je viac nez fajna ostane vo vrecku 50 litrov... to je za to suma riadna
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na runnera zozenies vsetko a aj jazdene veci nie su problem...tak isto ta servis nezruinuje nakolko su aj neoriginalne nahradne diely...spytaj sa mira sa kolko stoji remen alebo zrkadlo na kymco...na runner x-krat menej...ale ved ty musis vediet co vyuzijes a na co to chces...pre mna by boli rozmery kymca len na skodukukolarik napísal:Ja by som riesil este aj inu vec: sevis.
A to teda garancne opravy, nahradne diely, doba a cena dodania, servisne prehliadky atd...
Tu to hovori jasne na Kymco, doma si spravis sam a ides len na peciatku, Gilera ta osmahne o 2 litre a Madisona v podstate nie je kam nosit ked sa nieco v ramci garancky pokaka...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Madison má ten istý základ ako Gilera a Piaggio, takže čo je na Gilleru je aj na Madison, okrem plastov... 

Okrem toho, nemožeš všetko riešiť iba rozumom, keď ho miluješ, nie je čo riešiť.
A Madison je práve o tom.

O tom budem presvedčený, až keď v servise Kymco rozlúštia Bobovu záhadu.kukolarik napísal:... servisne prehliadky atd...
Tu to hovori jasne na Kymco, doma si spravis sam a ides len na peciatku, ...

Okrem toho, nemožeš všetko riešiť iba rozumom, keď ho miluješ, nie je čo riešiť.
A Madison je práve o tom.

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v Št Okt 04, 2007 6:31 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
čo zas jáááá????
Ale inak aj mňa dostal ten oranžový Madison ...načo ti je veká krava...aj tak budeš skro furt jazdiť sám.... A trinástky kolesá tak isto stačia na normálnu cestu...a okrem toho na to kYMCO sa aj tak tie gumy nejak ťažšie zháňajú kvôli tomu nie moc bežnému rozmeru...Takže u mňa vedie Ital. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ja by som bral toto http://www.motoride.sk/page.php?view=in ... &order=cas
podpis som si este nenastavil
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
- Skúter: neuvedený
Bacil-BA napísal:Tak zober....![]()
Pred pár dňami som sa na nej viezol, okrem toho, že to je starý model 2005 ne-í-čkový, tak cena 120 000 je dóósť prehnaná. Ako prvé by si hneď musel vymeniť popraskané gumy (aj keď podľa tacho má iba cez 2 000km).

"prasknuta guma" moze byt fakt problem, ved uvidime za 9 mesiacov. A aky to bol model, blond či čierna?
Mne sa viac pači ten blond model.

A teraz važne, sa mohlo stat, že jazdili bez lanka ku tachometru, podľa opotrebenia sa ti ako zdalo? Ale ide zima, možno by si aj na 100t ukecal.
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ono vždy keď som v tej predajni a to som tam chcel už tri krát kúpiť scoot, nájdem niečo, čo mi logicky na danej ponuke nesedí. Neboli na tom skútri zjazdené gumy, ale tie gumy boli zjavne prestárnuté a popraskané tesne vedľa ráfika. Vidím to skôr tak, že skúter nemá 2 000km, ale 12 000km a teda bol zrelý na výmenu úplne zošlahaných pneu. V predajni vyharabali nejaké staré nejazdené gumy, ktoré nevedeli predať a rafli ich na ten scoot, aby vyzeral ako málo jazdený. No pri tej výmene to ztvrdnuté gumy zjavne nevládli, ak ležali niekde vo výklade 4 roky a fest popraskali. Na namontovanej nafúkanej gume sa niečo takéto nedokáže vytvoriť. Samozrejme, že ma presviedčal, že sa to stalo preto, že na nich nejazdil, ale to by nyzerali tak popraskané rovnako po celom obvode po oboch stranách.shobull napísal: A teraz važne, sa mohlo stat, že jazdili bez lanka ku tachometru, podľa opotrebenia sa ti ako zdalo? Ale ide zima, možno by si aj na 100t ukecal.
Po takých nejasných bazárových skúsenostiach som si povedal, že žiadna jazdenka, ale iba nový skúter rovno z predajne. No keď som čítal toto aj to mi vyrazilo dych. Myslím, že najlepšie bude trvať na tom, aby pri prevzatí z predajne skúter ani len nesmrdel od benzínu. Ten si donesiem sám, prvý krát natankujem a budem prvý, kto šktrne do štartéra.

Tak už zasa nič.