ako dat dole polepy?
Moderátor: Moderators
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ako dat dole polepy?
je nejaky postup ako davat dole polepy? budem mat na skutri polepy od predajcu, reklamu mu robit nemienim a navyse je to hnus.
staci to normalne strhnut? ide o drobne textove reklamne nalepky..
staci to normalne strhnut? ide o drobne textove reklamne nalepky..
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ja to dávam dole fénom a ak ostane nejaké lepidlo tak niečim ako petrolej tech. benzín alebo pod ..alebo olejovosyntetické riedidlo...žiadne acetónové alebo podobne agresívne veci nepoužívať....Aj motorový benzín dokáže zničiť farbu a naleptať plast....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
takze nalepky su dole, robil som to asi pri 5°C 
zobral som megavykonny fen (asi 4xsom sa popalil ked som si omylom fukol priamo na ruku...), chvilku ponahrieval nalepku a islo to dole celkom lahko, naskrabol som ju nechtom a potom tahal za sucasneho nahrievania.
po kazdej nalepke ostalo na plastoch stare lepidlo, ktore islo dole este lahsie ako nalepky, stacilo na handricku streknut trochu WD-40 (o tom je WD je whodne na odstranenie lepidiel z polepov som cital niekde na nete) a dvomi pretretiemi sa lepidlo nacisto odstranilo - presne ako v telesopingu ked cistia koberce parnymi metlami
takze uz mi plasty nespati ziadna nalepka juchuuu

zobral som megavykonny fen (asi 4xsom sa popalil ked som si omylom fukol priamo na ruku...), chvilku ponahrieval nalepku a islo to dole celkom lahko, naskrabol som ju nechtom a potom tahal za sucasneho nahrievania.
po kazdej nalepke ostalo na plastoch stare lepidlo, ktore islo dole este lahsie ako nalepky, stacilo na handricku streknut trochu WD-40 (o tom je WD je whodne na odstranenie lepidiel z polepov som cital niekde na nete) a dvomi pretretiemi sa lepidlo nacisto odstranilo - presne ako v telesopingu ked cistia koberce parnymi metlami

takze uz mi plasty nespati ziadna nalepka juchuuu

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som raz tak neskuseny , mal som na starej prilbe nalepku a samozrejme som ju dal dole ale som ten vizor potom "ocistil" acetonom co sposobilo, jeho "zahmlenie" alebo rozmazanie umeliny, proste sa cez to uz nedalo pozerat, a uz nic nepomohlo, ziadne zubne kefky pros. na umyvanie...
takze pekne dat dole a tych olejovym riedidlom ako pisali chalani
ja uz som pouceny

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750