bola to nahoda?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
honda_SFX50

bola to nahoda?

#1 Príspevok od užívateľa honda_SFX50 » Pi Okt 05, 2007 8:17 pm

mam alarm na scootra s dialkovym startovami dotykovim cidlom a tie bezne veci.... dneska som bol v obchode (brigada). scooter postaveny pred obchodom pekne zaparkovany alarm spusteny..... ked som si svoje odbrigadoval idem vonku pozriem na scooter a scooter je nastartovany.... ja na neho pozeram som nechaapl.... kluciky v rukach alarm bol zapnuty a scooter sa nastartoval.... aka je pravdepodobnost ze som mal kluce vo vrecku ze som najprv odblokoval alarm a potom 3 krat za sebou stlacil gombik aby sa automaticky na dialku nastartoval a to na vzdialenost asi 30 metrov a cez dvoje dvere do obchodu??? jedno stastie som mal ze to bol obchod kde chodi malo ludi lebo keby bol inde tak pochybujem ze by som ho tam este mal lebo som si nedal ani blocker na kotuc lebo keby zacal hucat tak by som to pocul....

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Okt 05, 2007 8:23 pm

kde brigadujes?
podpis som si este nenastavil

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Okt 05, 2007 9:27 pm

Preto dialkovy start je frajerina a nie prakticka vec...

Ja ho mam na alrame tiez a nemam zapojeny... som ho velmi chcel mat zapojeny, ale prave pre toto som si to rozmyslel

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#4 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Okt 05, 2007 9:39 pm

dialkovy start by som chcel asi jedine v pripade, ze by som mal rodinny dom s garazou a kym by som zisiel do garaze a obliekol sa, tak by sa masinka zatial zohriala a stacilo uz iba potaaahnut plyn :)

honda_SFX50

#5 Príspevok od užívateľa honda_SFX50 » Pi Okt 05, 2007 10:18 pm

jj to je pravda ze dialkovy start ked nepocitam ze z okna ho nastartujem ked ide niekto okolo zo strandy tak ho ani nepouzivam. a mPershing nie nemal som nijak inak ho zaabezpeceny inak ho zamkinam ale som bol nedaleko tak keby som pocul tak vybehnem cize keby niekto chcel mohol iba nasadnut a odist... mal som stastie no.... a dr snake naco ti je kde brigadujem?

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa unci » Pi Okt 05, 2007 10:35 pm

hh toto sa stalo aj mne mama postlacala nahradne kluce a ked som prisiel do garaze tak som nevidel na 1meter. ale nastastie sa mi to stalo doma :D Raz som vsetko zamkol voolant atd. a kuce som nechal v nom :D

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Okt 05, 2007 10:54 pm

Ja som minule zamkol kočikaren-garaž a všetky kluce som nechal vo dverach z vonka. Alarm/dialkove/, kluce od moto, kufrika, kocikarne... a pikoska: pod sedadlom komplet penazenku, komplet doklady ako moje, tak skuter doklady... niekto mal sancu, dufam mu ju ndam este raz...

honda_SFX50

#8 Príspevok od užívateľa honda_SFX50 » So Okt 06, 2007 7:46 pm

kukokalik tak to si lepsi ako ja :) kluce podla mna viac drazdia cloveka ako natartovany skuter :) podla mna zlodej by skor zobral kluce ako scooter lebo by si myslel ze urcite by niekto nebol taky ze by nechal nastartovany scotoer a tak by si myslel ze urcite je niekde nablizku :)

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#9 Príspevok od užívateľa VLADY » So Okt 06, 2007 10:41 pm

Náhoda je blbec ..štatisticky je to možno 1:10000 ale dakedy sa stane .....ale asi sa skorej stalo dačo iné..mal si tie klúče na 100% furt u seba? nebol to nejaký žart od dakoho?A nemá to Dialkové ovládanie napríklad slabú baterku? vtedy zvyknú vysielače vysielať všeličo a alarm mohol zareagovať tak ako sa stalo...A posledná otázka nedajú sa na tom dialkovom zamknúť tlačítka??? aby sa takôto nestávalo?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"