Čo kúpiť? Kymco XCITING 250 alebo Gileru Runner 200 VXR
Moderátor: Moderators
takže rozhodnuté. ani Malaguti ani Kymco ani Runner. kúpil som Peugeot Geopolis 250i. to bude na to čo požadujem akurát. najprv som to neriešil lebo bola vysoká cena ale dohodli sme sa. veľké kolesá, veľkosť akurát ani veľká ako XC ani malá ako Runner, motor 250i, dobrá spotreba, dobrá značka a ceľkom dobrý vzhľad. parížska modrá metalíza
Naposledy upravil/-a Crossbiker v Po Okt 08, 2007 9:33 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
No Crossbiker má už po probléme.
A ja som až vďaka tej francúzskej web stránke prišiel na to, čo sa mi na Xcitingu páči. Je to dizajn YAMAHY T-Max ako vyšitý, iba predný reflektor má iný dizajn.
Inak bočné línie, náznak delta rámu, stupačky, predný plast, dokonca aj tie pôvodné "ufo" zrkadlá. 
A ja som až vďaka tej francúzskej web stránke prišiel na to, čo sa mi na Xcitingu páči. Je to dizajn YAMAHY T-Max ako vyšitý, iba predný reflektor má iný dizajn.

Tak už zasa nič.
zajtra ho mam ísť prevziať. váhal som do poslednej chvíle medzi XC, Runerom viac som sa prikláňal k XC keďže Runner je pre mňa malý ale potom som ešte skúšobne zavítal do Peugotu a tam mali v modrej Geopolis. Tak bola dilema či XC alebo tento. po zvažovaní vyhral tento keďže chcem aby mal aj dobrú prejazdnosť po prašných off road štrekách ktoré si neviem v rámci výjazdov odpustiťduky5 napísal:to uz mas skutra aj doma a jazdis? co papiere a znacky?
normalne ti zavidim a zaroven gratulujem k vyberu, i ked to nie je presne moj styl skutra.