Mino nevymýšlaj a kúp zas aspoň 125ccm, samo 4t a najlepšie nejakú značkovú, niekto tu tuším aj PS hondu predáva. Lebo aj na spotrebu treba hľadieť

Moderátor: Moderators
kukni cz forum...je tam udavane aj prevysenie...a vies nie kazdy skuter ma malicky variatorik a malicku remenicku...prid si pozriet rozhodeny piaggio motor a porovnaj s inym...mal som vedla seba rozhodene piaggio a minarelli lc a je to sakra rozdiel vo vsetkom...varvim prevez sa na seriovom odblokovanom runnerovi a potom daco hovor...jean napísal:Alcatelko ja by som strašne rád chcel ísť na 6koňoch 98km/h, kde taký skúter majú, ja to chcem skúsiť prosím, prosím. Tak druhý raz nech merajú na rovine. A už sa o tom nebavme, je to blbosť.
Mino nevymýšlaj a kúp zas aspoň 125ccm, samo 4t a najlepšie nejakú značkovú, niekto tu tuším aj PS hondu predáva. Lebo aj na spotrebu treba hľadieť
Ja sa s tebou nebavím o tunovanej 50 ale sériovej s 5koňmi či koľko si to písal a s odblokovaným variom. Tunovaná nech si ide aj 120.ja netunujem preto aby som niekomu dokazoval aky som makac a pod...je to zaluba a sport ako kazdy iny...
byt tebou pockam ako sa to vyvrbi s coc...alebo pockam na daco rovno s tp...mino2 napísal:Kuva chlapi se..e nato. Povedzte radšej či brat ten Peugeot. Dik
to naraza na to co som ja pisalmino2 napísal:Aku reťaz? Nemá to remeň? Chcem ho lebo vyzera lepšie podla mna ako moja jl.