Zopar charakteristik:
1. Vikendovkar: to je ten typ ktory vyuziva scooter cestou do prace a z prace, pripadne cez vikend ked sa mu nechce ist peso na nakup a na ine nutne presuny pocas peknych dni a pri poklese teploty pod 15°C zapadne pred TV.
2. Cool rider: taky typ co si cestu z prace obohati jazdou len tak po meste, no neprehana to aby si usetril co najviac bezinu na dalsie dni ked to bude potrebovat, radsej si vylesti scoot dva krat za tyzden aby spravil dojem na oklie a pred dazdom ostane radsej zalezeny.
3. Race rider: typ ktory miluje jazdu a ma rad aj vylety mimo mesta. Ani jazda po dazdi a v chlade mu neroby problem, kde sa da tak na plny plyn, no nezabudne si vychutnat aj krasu okolitej krajinky. Sem-tam tuning na roznej urovni.
4. Test rider: ten typ pre ktoreho je scooter cast zivotneho stylu. Pocasie ho naovplivnuje a rad si vyskusa jazdu za kazdych podmienok a kdekolvek. Pri rozhodnuti investovat posledne pienazky ich vrazi do scootra. Okolim nepochopeny pre svoju chut vytazit z masiny co sa da. Pri vyletoch ho km neovplivnuju ci uz je scooter prerobeny od zakladov alebo je seriouka.
Tolko moje postrehy. Ja by som povedal ze mam z kazdeho nieco ale najviac sa priblizujem k poslednej skupine(test rider). Nikto nie je 100%-ny. Ak chcete tak sa skuste prirovnat k niektorej skupine popripade dolnte o vase chute