Takze cavte vsetci,viem,ze asi taketo minicestopisne clanky si tu nenajdu prilis vela citatelov,ale mozno daju niektorim z Vas inspiraciu na najblizsi scooter-vylet(alebo na buduci rok),a ked nie tak aspon Vas oboznamim,co tu na Vychode mame a stoji za to si tu pozriet(najlepsie na scootri),alebo aspon precitat.Dnes v robote som uvazoval,ze je pekny den a,ze tych dni bude uz len menej a menej tak by nebolo od veci niekde vypadnut,kedze este nie je uplna zima,hoci teplo inak vyzera.Hned mi napadlo uz nami spominane Morske oko(s misom sme sa aj chystali len ten vyfuk ,nas vtedy zradil

)taktiez aj Fokus zabehoval svoju zltu kobylku,tak sme,aj pre pokrocily cas(a,pre nie najteplejsie pocasie)nechcali to tak,ale nabuduci rok si tam zabehneme spolocne,ked bude cas a chut,takze spat k mojmu vyletu.V robote som koncil o 15:00,pri ceste autom domov som si v hlave urobil plan,priblizne vymedzil cas, kde a ako dlho sa zdrzim,to hlavne kvoli slnku,a dlzke zvysneho dna.Doma som si vsetko potrebne nachystal,a pod ho na Morske oko,len pre informaciu,spravil som 78km(myslim trasa tam-spat),vyrazil som o16:15,vratil sa 18:20cize zhruba nieco cez 2 hodinky,cestovna rychlost bola v rozmedzi 70-90km/h v jednom pripade som pridal zhruba na 105km/h(aj to len pri obiehani nalozenej tatry s drevom),cize tak pohodova jazda,cez tie klukate dedinky by sa to ani rychlejsie nevyplatilo(nepozorne decka),co mna prekvapilo bol,uplne novy asfalt asi na 75% celej trasy,a to myslim v dedinach tak povediac Panubohu za chrbtom(ved uvidite na foto).A este mala poznamka na fotkach je vacsinou scooter,keby ste niekto bol so mnou tak by som fotil Vas,ale kedze som isiel sam tak ako model v tejto peknej prirode mi stalo XC,ak nie priroda sama.Morske oko je prirodne jazero,ktore lezi pod vyhasnutou sopkou Vihorlat,a patria do chranenej krajinej oblasi,je to jedno z mala jazier,kde este mozte vydiet cistulinku vodu ,sem-tam raka,alebo pstruha,ale dost bolo tarania pofotil som aj nejake tie tabuke,takze vsetko ostatne si mozte precitat na nich, podme ku fotkam

takze v pozadi mozte vydiet uz spominanu vyhasnutu sopku Vihorlat(a taktiez novy asfalt),na opacnej strane hoci to na tejto fotke nevydiet je sirava.

toto je motorest pri celkom peknom rybniku,asi 12km od Oka,chcel som si tam dat caj,ale nakoniec som si to rozmyslet(tolko casu som az nemal,bolo zhruba nieco okolo 16:50),tak aspon spravil foto,a ide sa dalej

tato fotka hovori sama za seba,inak vsade bolo dost hubarov po lese.

tto je vlacik,ktory vraj sluzil pocas 2.svet.vojny,taktiez sa hovori,ze na dne Oka je zostrelene lietadlo,ci je to pravda,to ani srnka v lese netusi...

No to je rampa ,odkial som sa uz musi peso(niekedy je aj otvorena)je to asi 70-100m od Oka..

takze nejake tie foto z Oka,je tam vazne pekne aj na jesen.....

toto je vypust

tie cierne kusky vo vode su ryby

a konecne aj ja

a teraz uz spominane tabule

tak zatial tolko o chvilku este nieco tu prihodim.