NITRA !
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
NITRA !
Tak ideme rano v sobotu do nitry po majesty 250.koho mozme po ceste pozdravit a vystiskat?
Asi som to mal dat inam,ale nexcel som vam zaplnat temy.mozte to aj presunut,ale kam?xcem mrknut stred aj juh tak neviem.hlavne drzte palce a ozvite sa.ja mam net v mobile,tak po ceste vas mozem pozdravit.
Veduci daj to kam uznas za najlepsie.dik.tesim sa na vas.moje nbr:0905331878.
Asi som to mal dat inam,ale nexcel som vam zaplnat temy.mozte to aj presunut,ale kam?xcem mrknut stred aj juh tak neviem.hlavne drzte palce a ozvite sa.ja mam net v mobile,tak po ceste vas mozem pozdravit.
Veduci daj to kam uznas za najlepsie.dik.tesim sa na vas.moje nbr:0905331878.
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Akurat pred chvilou boli v Sabinove pri mne Filip, Focus a Lolman. Focus na Felicii a jeden na scootri YAMAHA 250-ke, ktoru dotiahli od Nitry. Dali sa mi previest, taha super! Focus mi aj zrobil fotku, ale hodi to tu asi az v stredu.
Scooter ma trosku odrety plast ale to sa kupi novy. Asi sa tu zacne biznis s Maxikmi, pretoze 50-ky su nam malo
Inak je dost kosa, aj oni boli zmrznuti a to sa na motorke postupne striedali. Snad nebudu nechladeni...
Scooter ma trosku odrety plast ale to sa kupi novy. Asi sa tu zacne biznis s Maxikmi, pretoze 50-ky su nam malo

Inak je dost kosa, aj oni boli zmrznuti a to sa na motorke postupne striedali. Snad nebudu nechladeni...
Kymco Xciting 300i
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Kua xlapi,to bol teda trip!750km na taxaci na felicii.pol na skutry.narazovy bocny vietor,sneh!splaseny jelen atd.prosto zazitok!
A teraz 1 rada.ak mate seriu 50ku,nesadajte na snejkov skuter.a ked si ju nakytujete,v ziadnom pripade nesadajte na yamaha majesty 250!!super vozenie.
Este poxvala filipovy za soferovanie felicie,uz mu to celkom ide a za to kolko v tej kose potiahol skutrom.taktiez lolman bol dobry.xalani bol to dnes vykon!dik.
A teraz 1 rada.ak mate seriu 50ku,nesadajte na snejkov skuter.a ked si ju nakytujete,v ziadnom pripade nesadajte na yamaha majesty 250!!super vozenie.
Este poxvala filipovy za soferovanie felicie,uz mu to celkom ide a za to kolko v tej kose potiahol skutrom.taktiez lolman bol dobry.xalani bol to dnes vykon!dik.
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Focus : teraz treba robit vodicak na motorku.ja rozmyslam, ze mozno buduce leto by som si spravil (mozno cez prazdniny). Len rozmyslam, ci urobim do 25 kw alebo nad 25 kw. Treba vyhladat dobru autoskolu. Ja ani jazdit nechcem vela, len keby dali za dobru cenu, alebo rovno papiere 
Bajo: Kolko stal teba vodicak na motorku? Alebo si robil uz davnejsie?

Bajo: Kolko stal teba vodicak na motorku? Alebo si robil uz davnejsie?
Kymco Xciting 300i
No ty kokos....prave som vstal a som dolamany jak keby som sa vcera neviem ako sundal pri pive...
nj vcera bol trip ako sa patri...zazitky tak na pol roka
vsak fikus?
ok k masine poviem nieco konkretnejsie lebo som ju mal cest sedlat na 200km
cize motor je vykonny, vybracie su zanedbatelne a priebeh celkom plynuly
pravdepodobne je to seria akurat vario uz bolo robene, elektricky obmedzovac niekde medzi 115-120km/h zarucuje dynamicku jazdu vsade!!
nebudem tu rozpisovat...hore donovalmi 110
ale kua nizko to ma stojan hlavny
do prutkeho kopca mu nerobi problem sa rozbehnut z nuly na svoju maximalku.
Spotreba pri plnom knedleni vychadza niekde medzi 4 a 5litrov...inac si myslim ze sa da jazdit za 3ku ale ja to nedokazem
inac na 80km/h zrychluje tak za 5,5sekund a na stovec nieco nad 8
cize so skutrikom aj vyletom som velmi spokojny a uz sa tesim kedy pojdeme po dalsie majesty pre mna

nj vcera bol trip ako sa patri...zazitky tak na pol roka

ok k masine poviem nieco konkretnejsie lebo som ju mal cest sedlat na 200km
cize motor je vykonny, vybracie su zanedbatelne a priebeh celkom plynuly
pravdepodobne je to seria akurat vario uz bolo robene, elektricky obmedzovac niekde medzi 115-120km/h zarucuje dynamicku jazdu vsade!!
nebudem tu rozpisovat...hore donovalmi 110

Spotreba pri plnom knedleni vychadza niekde medzi 4 a 5litrov...inac si myslim ze sa da jazdit za 3ku ale ja to nedokazem

inac na 80km/h zrychluje tak za 5,5sekund a na stovec nieco nad 8
cize so skutrikom aj vyletom som velmi spokojny a uz sa tesim kedy pojdeme po dalsie majesty pre mna

tak to vyzera,ze majesty 250 tu bude mat riadne zastupenie,nerozumiem ako mozes kupovat pre seba scooter,nemat ho este ani doma a uz hned mysliet na jeho predaj
,ked nechcete povedat cenu,tak aspon aky je to rocnik,dufam,ze to nie je tajomstvo,typujem 1999,verim,ze do buducej sezony uz bude zrobeny,plasty nevyzeraju nejako hrozivo rozbite,ale mas to hned aj s kufrom to sa mi paci,To Xawier:vodicak som robil 2 roky do zadu(cena 4000sk),na jazdy som nechodil,vypital som si len testy,a prisiel na zaverecne skusky,majitel ma totiz poznal a vedel ze mam suzuki 550,tak vedel,ze s jazdenim nie je problem,len nech sa dobre pripravim na skusky(predtym som behal bez vodicaka),musel som ho robit podla EU cize najprv25kw,rozsireny este stale nemam,vraj aj tam je dalsi poplatok 2000sk,tak este uvidime tych 25kw,mi zatial staci,pocul som,ze niekde ti zrobia aj rovno velke A ,bez obmedzenia,ale pocitaj s tym ,ze papiere,len tak bez skusok nezozenies,snazili sa o to tu u nas chlapci zbohatlikov(bol ochotny zaplatit 15.000sk)za vybavenie vodicaka na moto,bez skusok,ale nikto mu nepomohol.

Naposledy upravil/-a BAJO1977 v Ne Okt 14, 2007 10:57 am, upravené celkom 1 krát.