Ukončenie Scooter sezony - ZRUŠENE
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
vlady, 90% sobota, vo uvidime pocasie, ak prsi, presuvame na nedelu, ak nie ideme v sobotuVLADY napísal:TAk teda bude to v sobotu alebo nedelu??? či ako?
prene owi, pravda, preto som naplanoval len trasu BA-SC-Modra-Pezinok-BA to je okruh max 40-50km, takze pohoda... ide o spolocnu jazdu, nie o pocet kmOWI napísal:no tos uvidime, zatial to vyzera polooblacno, ale max len okolo 8 stupnov Laughing akoze nejaky symbolicky mensi vyjazd sa da, ale hltat kilometre nepojdem, nechcem ochoriet
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Bobo, ale keby si to trhol cez babu a stretneme v Pezinku, ja ta potom odprevadim domov...Bobo napísal:V sobotu má byť dobrá kosa a v tej sa mi moc nechce jazdiť dlhšie trasy. Hlavne keď to mám 60 km na miesto zrazu a 60 naspäť. Radšej si počkám na teplejšie počasie. Takže asi zas až na jar.
PS: Ešte som nenahodil zimné gumy
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
len sa moc netes, aby si potom nebol sklamany.... drzim ti palce, ale stat sa moze vselico...ŠAKUL napísal:MABI a Doktorino: Ak sa mi to vydari tak to bude najkrajsi meninovy darcek v mojom zivoteebudem moooc stastny, tusim si zoberem zo sebou aj druhu prilbu aby som si ju mohol vyzdvihnut, co myslis Mabi??