Ukončenie Scooter sezony - ZRUŠENE
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
takze som mal pravdu s predpovedou - zima, dazd, veterno...
Myslim kuko, ze mozes uz rozhodnut o zruseni...este pockame na vecer, kedy sa predpoved aktualizuje, ale az tak rapidne sa to urcite nezmeni.
http://www.meteo.sk/predpovede/slovensko/bratislava
Myslim kuko, ze mozes uz rozhodnut o zruseni...este pockame na vecer, kedy sa predpoved aktualizuje, ale az tak rapidne sa to urcite nezmeni.
http://www.meteo.sk/predpovede/slovensko/bratislava
podpis som si este nenastavil
- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tak tak, ani ja nepojdem... O tyzden ma caka operacia, vyber krcnych mandli a naozaj nemozem riskovat ze ochoriem, uz tak som minuly tyzden mal nadchu :/ ale urcite sa rad zucastnim nejakej dalsej akcie, najlepsie v okoli BA 
Takze tento rok si este zajazdim, ale maximalne tak 5 km, takze ziadne dlhsie trasy

Takze tento rok si este zajazdim, ale maximalne tak 5 km, takze ziadne dlhsie trasy
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nepreložíme to na budúci týždeň.alebo dva....lebo že vraj sa má ešte potom otepliť po tomto brutálnom ochladení, dneska som bol vonku asi 2-3 hodiny a to som bol na dvorku v závetrí a fakt kosa studený veter fúka....Dajte vedieť ale asi do roboty na scootri ráno nepôjdem tak či tak . to len ak by som sa pridal tak prídem z roboty domov pre scooter a prezliecť sa. Ale aj tak to nevidím moc ružovo.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
chacha, tak to skutristi ostanu zahambeni, ked na nahacoch pojdu v mikulasskom a skutre budu pod perinkou zazimovane 
dneska som videl iba jedneho borca na skutri, aj som zakyval ale asi nevedel o co sa jedna
vlady, ja som dneska lietal cely den na skutri a nezdalo sa mi chladno, len ked som si otvoril helmu
nastastie v tej najvacsej fujavici a krupobiti ci co to bolo som bol na STKcke 

dneska som videl iba jedneho borca na skutri, aj som zakyval ale asi nevedel o co sa jedna

vlady, ja som dneska lietal cely den na skutri a nezdalo sa mi chladno, len ked som si otvoril helmu