Matrix 150 už je doma
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Matrix 150 už je doma
Takže od včera ho už mám doma. Je červeno čierny, ma to digitálny otáčkomer aj tachometer. Už tu boli aj take fotky, podsvietenie je modré. Fotky neviem dodať, lebo zaťial sa nám neda net doma nahodiť. Cena bola za 150- 45 tis. Ak sa niečo chcete spýtať tak sem s tým. 

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ziadny tachometer digi/analog ci v aute alebo na motorke nesmie ukazovat presne...kazdy tachometer ma nejaku toleranciu a z dovodu prevencie ukazuje kazdy tachometer viac ako je skutocnost.
je to mozno aj pre pripad dodrzovanych rychlosti - predstav si ze drzis poctivo 40tku a aj tak ta nameraju, lebo tacho ti ukazuje menej a tym padom by si vzdy platil pokutu = zazalujes automobilku a narokujes si nahradu skody.
o kolko ti tacho keca, si odmeras GPSkom
je to mozno aj pre pripad dodrzovanych rychlosti - predstav si ze drzis poctivo 40tku a aj tak ta nameraju, lebo tacho ti ukazuje menej a tym padom by si vzdy platil pokutu = zazalujes automobilku a narokujes si nahradu skody.
o kolko ti tacho keca, si odmeras GPSkom

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
je uplne jedno či digital alebo analog..ide o to jak je to presne ociachované...ja mám digitál a meria fakt o hafo viacej cca 10 pridáva a pritom na aute mám ručičkový ale aj ten je síce elektronický a pridáva cca 2-3 kilometre....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mne na puchu podmeriava tacho...pri 52 idem podla radaru cca 57...do 40 cca presne a potom uz chvilku podmeriava a pri maximalke premeriava o cca 2km/h...na aute mi v cca 70ke ukazuje presne -+1km/h
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov