#51Príspevokod užívateľa jano1212 » Ne Okt 28, 2007 2:44 pm
sak ja som nepovedal ze nema ja som to myslel proti Speedfight 2 YAMAHA 4EVER a nech si hovoria co chcu... ale sak su aj lepsie zas aby nehovorili ze neos je naj ale aj tak Yamaha je Yamaha darmo
nema rox grimeci brzdice???
a f12 tu uz uplne nemusim...ma take male plosiny ze sa mi tam ani chodidla nezmestia...zadok strasne plava, o chabom rame ani nevravim sa to cele kruti jak kolotoc...ale ked ju total prekopes z vystuzami na race to zacne byt dobry scoot...ale v serii to je des...
na minarelkach mi najviac vadi ulozenie motora...travis jamu a vyfukove koleno ide hned k zemi...a ked pridas tak sa cely zadok nadvihne...okrem toho vecsina minareliek ma tvrdsie predne pruzenie ako zadne...a to mne osobne velmi vadi...radsej meksi predok a tvrdsi zadok...
#60Príspevokod užívateľa G » Ne Dec 30, 2007 12:10 am
ja neviem ci sa ti to oplati....pokial viem, ten scoot nedobre dopadol a strieda majitelov ako sa len da.
ja som to predaval ako cukricek, teraz neviem ako vyzera
#63Príspevokod užívateľa jano1212 » Ne Dec 30, 2007 1:56 am
najlepsie by bolo keby si sa nanho isiel pozret a previest!!!! to by bolo naj! sak vies aky tam dal G setup tak vies viac menej zistit ci to tam je secko .....
#64Príspevokod užívateľa punky7865 » Ne Dec 30, 2007 1:59 am
nooooo wes toto bude moj prwy scoot takze moc rozoznat to newiemm ale tak hadam widim co to ma znacku heb alebo ne no wed toho sa bojim ze kupim kktinu a potom to budem musiet oprawowat
#70Príspevokod užívateľa G » Ne Dec 30, 2007 1:11 pm
nechcem to spat. len mu poviem ci to je treti alebo stvrty majitel po mne.... trosku mam prehlad o jeho putovani, lebo sa stale niekto najde, kto mi da avizo o nom.