poradte opticky tuning na Keeway ARN
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Základ je dobre O....Ť jak sa hovorí na SK....
nevedel som kde začať teda presnejšie čo a kde hrkoce tak som začal od zlého konca tak preto 4 okienka .... samozrejme až posledné dve boli potrebné .... aspoň viem teraz ako vypadá fuk od KEEWAYA vo vnútri teda presne, nie že by som to predtým nevedel ale každý je trocha iný...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: poradte opticky tuning na Keeway ARN
buchni s nim o stenu a hod do dunaja. co ti ma clovek poradit ked sam nevis co chces zmenit a ako a iba vis ze zadarmoTomasARN napísal:skuste mi dat prosim nejaky neavrh na opticke vylepsenie mojho ARNka. Viem, ze je tu na fore vela obrazkov tuning skutrov, z ktorych sa da inspirovat, ale zaujma ma nieco realne, co kludne spravim viac menej doma a neminem na to uspory (keby som nejake mal)
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: poradte opticky tuning na Keeway ARN
nepisal som zadarmo...... kludne obetujem, len nie na totalne sprostosti. teraz chcem dat vario a to hned bude par tisictheruck napísal:buchni s nim o stenu a hod do dunaja. co ti ma clovek poradit ked sam nevis co chces zmenit a ako a iba vis ze zadarmoTomasARN napísal:skuste mi dat prosim nejaky neavrh na opticke vylepsenie mojho ARNka. Viem, ze je tu na fore vela obrazkov tuning skutrov, z ktorych sa da inspirovat, ale zaujma ma nieco realne, co kludne spravim viac menej doma a neminem na to uspory (keby som nejake mal)