70 kit na BETU
Moderátor: Moderators
70 kit na BETU
mám skúter BETU 50cm, vodníka, a chcel by som si nanho hodit 70tku valec, vykon aby mal okolo tych 9 koni, nech mi to poriadnesie chodí. mozte mi poradit ci to tam bude vsetko v pohode pasovat, ze ci staci vymenit len cisto motor alebo co treba vsetko okolo toho este porobit. diky
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na tych 9koni by to chcelo uz valec,kluku,karb,vario by tiez nebolo zle spolu so spojkou a zavonom...a dobry vyfuk...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
alcatelko: motor idem kupvat cely novy, vlastne celý ten "set", karbrátor- s tým rátam ze stary mi ho nebude stíhat krmit tak aj ten bude treba kupin novy, na tak silny motor aj klukovku- seriovka asi stacit nebude. ale variátor by som az tak súrne nemusel menit? A ladený výfuk uz mám, takze aj ten by zatim mohol postacit. je este nieco súrne co pri takejto úprave treba vymenit za silnejsie respektíve sportovejsie?
- tdafo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
Ešte tvoje nervy....
budes to doladovat dovtedy kym to nebude ono, Variator komplet s valeckamy? a neviem asi spojku ... Ak tam das ladeny fuk tak by si mal menit valecky, a seria klukovka na 70 ccm ti velmi dlho nevydrzi (hoci u niektorych to vydrzalo aj rok (Dano)
, ale skusat netreba)

Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 

gogo: tu betu mas jaky typ? a aky rok vyroby? mohol by si poslat aj nejake foto? Ja mam BETA BS4 r.v. 1996 ale dost veci na nej bolo uz menenych a prerábaných takze podla plastov je to BETA, ale aj to ostatne by malo byt. Idem na to davat novy motor BETA ARK LC mallosi sport LC a neviem ze ci mi tam bude pasovat. Co ty na to? Mozem neskorsie poslat aj nejake foto, lebo cul to nemam este nafotene. dik