akym stylom tankujete? na pevnu sumu alebo pocet litrov?
Moderátor: Moderators
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
akym stylom tankujete? na pevnu sumu alebo pocet litrov?
len tak z nudy ma zaujima, akym stylom tankujete, teda ci na pumpe tankujete povedzme vzdy/vacsinou za 200, 300, 400 (dosad si aj inu hodnotu) alebo berete na pocet litrov 5, 8 atd, alebo idete vzdy doplna?
ja jazdim vacsinou az kym mi svieti kontrolka rezervy a potom idem podla moznosti na najblizsiu pumpu a tankujem doplna...
ja jazdim vacsinou az kym mi svieti kontrolka rezervy a potom idem podla moznosti na najblizsiu pumpu a tankujem doplna...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
vzdy doplna, kvoli vedeniu statistiky... nadrz ma 5.2 litra, vacsinou ked si myslim, ze by uz mohla byt takmer prazdna, tak tam mam este liter, takze zvyknem platit na pumpe okolo 150-160 Sk.
Nastastie mam veko nadrze skonstruovane tak, ze nie je problem natankovat vzdy presne rovnaku "plnu" nadrz, brat to ma na svojom CPI horsie, nie je to tam tak pekne vidiet...
Nastastie mam veko nadrze skonstruovane tak, ze nie je problem natankovat vzdy presne rovnaku "plnu" nadrz, brat to ma na svojom CPI horsie, nie je to tam tak pekne vidiet...
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Inak tiež palivomeru moc neverím a snažím sa skorej brať do úvahy odjazdené kilometre podla denného počítadla ktoré vždy po natankovaní nulujem.... ale rezerva mi začne signalizovať už po prejdení cca 150kilákov a pritom bežne jazdím na pumpu tak po 200 to je pri mojej spotrebe asi 8litrov maximálne takže vždy ostávajú nejaké 2 litre rezerva ak by dačo....skapatý pumpár alebo....

Naposledy upravil/-a VLADY v Po Nov 05, 2007 5:37 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.