Vyšné Ružbachy 2-3.11.2007

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Nov 06, 2007 10:41 pm

2 XAWIER: mas taku velku garaz? Tak to by som mohol niekedy pocas dlhej zimy skocit na scootri do Sabinova a sa v Tvojej garazi povozit? :toothy10:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#27 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Nov 07, 2007 11:59 am

THeBaNDiT napísal:2 XAWIER: mas taku velku garaz? Tak to by som mohol niekedy pocas dlhej zimy skocit na scootri do Sabinova a sa v Tvojej garazi povozit? :toothy10:
Ale nie, az taka velka nie je :) Ale v pripade nudze tam kolecko spravim :D
Kymco Xciting 300i

BAJO1977

#28 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Nov 07, 2007 4:05 pm

Xawi kup si ten koberec ,s krizovatkami,aby si mohol robit vylety. :D Ja davam,svojho do rodicov tam ma vyhrievanu izbu+mam tam psa,ktory ho strazi.

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#29 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Nov 07, 2007 4:24 pm

BAJO1977 napísal:Xawi kup si ten koberec ,s krizovatkami,aby si mohol robit vylety. :D Ja davam,svojho do rodicov tam ma vyhrievanu izbu+mam tam psa,ktory ho strazi.
Ten koberec by bol sranda. Kupuje sa vacsinou do detskej izby :)
Ked budes mat vyhrievanu izbu (garaz) nemusis davat dole bateriu. Sem tam ho pojdes prestartovat nie? 8)
Kymco Xciting 300i

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Sep 18, 2007 4:04 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa LoLMAn » St Nov 07, 2007 4:34 pm

ja s tym nemam problem...jazdim kym nieje pod -20 :D a planujem s focusom urobit silvestrovske scooter sialenstvo pred mestskou halou.Kto sa prida?
podpis som si este nenastavil

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am

#31 Príspevok od užívateľa shobull » St Nov 07, 2007 7:16 pm

XAVIER

V nedeľu som sa vybral oťukať možnosť prejazdu tejto trasy, ktoru planujem urobiť niekedy v jar (na tento rok to už nevyzera), je to cca 45km, ale došiel som len po polovicu, do dediny LIVOV, lebo ma chytla tma a dážd (inak celkom zažitok, hlavne ked mi začal štrajkovať ukazovateľ stavu paliva)

Nevieš nahodou aky je dalej stav cesty okolo dedín Majdan, Olejníkov a Lutina?

Obrázok

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#32 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Nov 07, 2007 7:22 pm

Shobull: Jo viem, jazdim tam niekedy. Je tam super skoro novy koberec, skoro ziadne auto. Raz sme isli zo Sb s kamosom az na Majdan, je to stale hore miernym kopcom. Majdan je trosku rozbitejsia cesta ako Lutina a Olejnikov, ale v norme. To by bola dobra trasa kukam :)
Kymco Xciting 300i

BAJO1977

#33 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Nov 07, 2007 8:47 pm

to xawi:nie baterku odpajam,natankujem do plna,a prikryty ho mam s dvoma vrstvami(usetrit ho co najviac od prachu),raz za 6-8 tyzdnou ho prestartujem a necham bezat asi 3-5min.robim to takto odkedy narabam s motrkami(okrem 2t,ten pekne cucal celu zimu s odpojenou baterkou bez startovania :sleepy2: )
to shobull:to trasu by som si presiel s vami,ak nevadi,mozme to pripojit ku vyjazdu,ked budeme niekde na chate v okoli PO.Ja tiez robim plan pre nas na buduci rok tu po vychode od Domase,cez Siravu,Morske oko,Sninske rybniky,Starinu a ine miesta az po Novu Sedlicu(najvychodnejsia dedina nasej republiky).
to lolman:ty si vazne nezastavitelny,davaj pozor,aby si nedopadol ako s kymcom,lebo to bude na silvestra riadne smykat :santa:

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa LoLMAn » St Nov 07, 2007 9:28 pm

BAJO:jednu zimu uz mam odjazdenu takze viem co ma priblizne caka...a este k tomu startovaniu tvojho skutra cez zimu:na 3-5 minut nestartuj,viac mu poskodis ako pomozes...bud to natoc,zohrej a prejdi pomalicky par kilakov alebo to nestartuj vobec.

BAJO1977

#35 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Nov 07, 2007 9:35 pm

a to preco :shock: ,robim to,aby som trosku dal cerstveho benzinu do karburatora,aby ten stary nezvodnatel za ten cas 4-5mesiacov.

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa LoLMAn » St Nov 07, 2007 9:40 pm

kedysi sa to robilo tak,ze si zavrel privod benzinu,nastartoval masinu kym spali benzin z karbiku a karbec bol cisty...nemalo co zvodnatiet.Mozes svoj karbik skusit vypustit.

ak ho nastartujes na kratku dobu,ani sa poriadne nezohreje,ani poriadne nepremaze...proste nieje to dobre pre motor

BAJO1977

#37 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Nov 07, 2007 10:00 pm

no dobre necham si poradit,myslel som,ze tym motoru robim dobre ked ho raz za par tyzdnov necham trochu pobezat.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Nov 07, 2007 10:08 pm

a co ked zvodnatie 15ml benalu..prekopnes 5 krat a hotovo ..zase otvarate blud co nikoho nezajima...riesite totalny blud

BAJO1977

#39 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Št Nov 08, 2007 12:41 pm

jasne snake,ale najprv mi tam tu nakopovacku asi prirobis,ak tu ma niekto 250-tku :shock: s nakopovackou,tak nech da vediet,a ak sa to niekomu tato tema nepaci,nech ju premaze,alebo snake zaloz nieco viac duchaplneho,ked ta tato tema nudi,alebo je to debata o nicom . :pukeright:

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#40 Príspevok od užívateľa XAWIER » Št Nov 08, 2007 6:45 pm

NO sak tema uz neaktualna.
Focus mi dnes poslal MMS ako si jazdi a okolo neho sneh :D
Kymco Xciting 300i

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Nov 08, 2007 7:17 pm

BAJO1977 napísal:jasne snake,ale najprv mi tam tu nakopovacku asi prirobis,ak tu ma niekto 250-tku :shock: s nakopovackou,tak nech da vediet,a ak sa to niekomu tato tema nepaci,nech ju premaze,alebo snake zaloz nieco viac duchaplneho,ked ta tato tema nudi,alebo je to debata o nicom . :pukeright:
co to za motorka bez kopacky ha?

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Nov 08, 2007 8:38 pm

hmm...ja mam..kamos co ma leonardo....a je zimnejsie...ta len toci toci toci....kopacka je kopacka ...skuter bez kopacky necem :D

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#43 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Nov 08, 2007 8:53 pm

Sorry ale čo to je zvodnatie benzín???? a keď je ustálená teplota tak sa tam nemá aká voda vôbec vykondenzovať ak myslíte na to. To sa skorej stáva pri takom že napár minút natočím povrčím a vypnem . A ak sa to len na pár minút naštartuje tak to nieje dobré ani na samotný motor a olej pretože v studenom motore sa tvoria všelijaké korozívne sajrajty a kyseliny ktoré sa prestanú tvoriť a odparia sa až po poriadnom zohriati na pravádzkovú teplotu a to sa za 5 ani 10 minút nestane. Takže ak natočiť tak len že aj nejaký výjazd aspoň 5-10 kilometrov aby sa dosiahla prevádzková teplota .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#44 Príspevok od užívateľa focus » Št Nov 08, 2007 11:02 pm

No mam pocit,ze v minulom storoci a skor mali kopacky aj vacsie motorky.dnes je to uz ine.ale dodr...li ste nam temu tak sup inam sa hadat!
A teraz k veci.na dalsi vikend ideme snowbordovat do ruzbax na svahy.kto ma zaujem tak ss lolmanovy,alebo kludne aj tu.fotky ste videli,xata je kompletna,tak aj citlivky budu mat konfort a hygienu.mate cas.ak ale pride odmak tak nejazdime,ale ked bude partia,tak mozme ist aj tak.co?

BAJO1977

#45 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Št Nov 08, 2007 11:05 pm

to xawier:aj mne fokus poslal to fotku,ja som mu na oplatku poslal ako cistim xc po jazde,dnes som sa bol previezt aj ja lebo u nas na dalekom vychode svietilo slnko a bolo asi 7-8C :shock: tak som zrobil nejakych 30km po okoli,oni su blazni ja by som scooter nevytiahol na sneh, mozno keby bola 50cm3 tak trochu vysantit po ulici,ale dalej urcite nie.
to vlady:asi som sa presne nevyjadril,myslel som benzin straca,ak dlhsie stoji horlavost(oktanove cislo),alebo inak je prestaty,nemyslel som to doslova,ze sa zmeni na vodu :oops: ,predsa len 4-5mesiacov ked stoji scooter tak ten bezin nemoze byt taky ako ked ho prave natankujes,ale diki za radu,takze ho celu zimu necham tak,natankujem do plna a odpojim baterku a v marci sa uvidi :roll:
to snake:nakopovacka by bodla keby,ze som niekde dalej od domu a odisiel by mi starter,alebo baterka,ale 125-tky som videl s nakopovackami,ale vyssi obsah uz nie(myslim scootre),tam by uz aj tak trebalo dekompresiu ako na endurach a crossach.

BAJO1977

#46 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Pi Nov 09, 2007 8:40 am

sorry,Fokus za odbocenie od temy,uz budem dobry :D

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#47 Príspevok od užívateľa rspeed » Pi Nov 09, 2007 10:27 am

....ako ulozime moto na zimny spanok....
http://motoride.sk/?ID=76

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#48 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Nov 09, 2007 5:07 pm

Síce je to pravda že sa z benzínu po čase odparia niektoré zložky a poznám prípady že nechcel motor naskočiť lebo tam bol nejaký fakt starý benzín a po naliati čerstvého išlo všetko OK... ale za 3-4 mesiace sa to nezvykne stať. Potom by bolo lepšie asi všetok vypustiť a na jar naliať full nový. Skorej napríklad ja som mal problém že vyschne karbec a dlho trvá než ho potom pri štartovaní čerpadlo natlačí ...ale mám to vyriešené ručným čerpacím balónikom z kosačky ...ak dlhšie stojím tak natlačím do karbecu palivo ručne a potom naskočí na druhý krát uplne v pohode. Ja inak nechávam scooter tak jak je lebo občas jazdím aj cez zimu ak nemrzne a dá sa povoziť aby človek nestratil kontakt zo scootrom .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

BAJO1977

#49 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Pi Nov 09, 2007 10:34 pm

Vlady pravdu-povedane ,aby si za ten dlhy cas nedostal brutalny abstak :sad1:

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#50 Príspevok od užívateľa focus » St Nov 14, 2007 9:48 pm

No pekne sa nam zvrhla tema.no nevadi.
takze k veci:ideme zas do ruzbax.nakolko sa tam naxodi snah,berieme snowboardy.kto nema pozicam,kto nevie naucim.pivo uz mam naxystane doma.potesilo by ma keby ste sa pridali.hoc iba na jeden vecer.ideme filip,lolman,tomas a fikus.potesil by som sa keby sa niekto pridal.ja som stale s partou skutristou s Po,ale dufam,ze niektorym z vas xybame hehe,tak sa mozte pridat.budeme velmi radi.takze?

Zamknuté

Návrat na "Východné Slovensko"