Kto meni moto na buduci rok(a za ake)?
Moderátor: Moderators
Kto meni moto na buduci rok(a za ake)?
Takze,aby sa tu trosku obzilo cez zimu,tak kto chce menit scoot za iny nech napise.
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
Moto
Ja menim keeway focus na na apriliu sr, alebo gileru runner alebo peugeot speedfight ešte sa uvidi na čo bude dobra cena

podpis som si este nenastavil
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
Moto
Ja menim keeway focus na na apriliu sr, alebo gileru runner alebo peugeot speedfight ešte sa uvidi na čo bude dobra cena

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No ja scoot nevymenim , len prerobim
...
ale po letnych prazkach by som mal kupovat daco take ako Yamku YZ125 alebo Hodnicku Cr-ku 125, cize croosove
ale s scootom som spokojny takze moju zuzku nemvymenim
o hadam len par rokov aj nejake to atv-cko

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no ja by som chcel meniť ale až po letných prázdninách chcel by som nejakú 125 najelpší by bol peugeot jet force kompresor .. ale keď som videl že nový stojí skoro 200 tis. a používaný ani nie je a obyčajný jet force125 je za 80-90tis... no tak to by som musel veľmi dlho prázdninovať aby som si zarobil naň ... takže zatiaľ sa bude vyvážať na poldecáku a po prázdninách uvidím koľko zarobím a podľa toho si niečo zakúpim
ale určite by som chcel 125

-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
Preco uprimnu sustrast? Zbytocne velka spotreba? Ak je dobre naladeny tak viem ze turistickou jazdou cca 130 km/h zhruba 5,5 l. Znamy ho ma a neda nan dopustit. Mne osobne sa zda 1200ka lepsia bo ju netreba len toci , tocit a tocit aby isla...a objem nenahradis.Crossbiker napísal:Tomino vravíš Bandit 1200? úprimnú sústrasť ti prajem, to dlho nepožiješ...Tomino115 napísal:Ked predam scoot, tak by som cel nejaku velku moto, ale vsetko to zavisi od financii...napr: DR 800 Big, alebo Bandit 1200..Ked sa scoot nepreda tak na nom pojazdim dalej.

- tomask
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 9:41 pm
- Skúter: Yamaha Versity XC 300
No a aj by som chcel predat svoj scoot. a kupit si crossku ,alebo ostre enduro okolo 450ccm este neviem a o dalsi rok (podla penazi) by som si znovu pohladal taky scoot. aky mam a bolo by to uplne super. 

Yamaha Versity XC 3OO
Peugeot speedfighter 2LC
ATV Journeyman X 8 Gladiator De-luxe
Pozri si http://WWW.DE-AQUA.SK
Peugeot speedfighter 2LC
ATV Journeyman X 8 Gladiator De-luxe
Pozri si http://WWW.DE-AQUA.SK
Tonino115 ak nechceš točiť kúp 2-valec šesťstovku a tá ťahá pekne od spodu. i keď to točenie má tiež niečo do seba-adrenalín. napr. HORNET mal optimum kruťák okolo 8000ot ale spotreba sa dala držať okolo 5 litrov. a už ťa vidím ako na 1200-vke chodíš 130
ja som sa nedokázal krotiť tak som to predal skôr ako by som sa mal zabiť. no a Banditi majú dosť mäkké rámy-v zákrutách dosť plávajú radšej z nakedov ber HORNET 900-vku keď chceš obsah 

-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
[quote="Crossbiker"]Tonino115 ak nechceš točiť kúp 2-valec šesťstovku a tá ťahá pekne od spodu. i keď to točenie má tiež niečo do seba-adrenalín. napr. HORNET mal optimum kruťák okolo 8000ot ale spotreba sa dala držať okolo 5 litrov. a už ťa vidím ako na 1200-vke chodíš 130
ja som sa nedokázal krotiť tak som to predal skôr ako by som sa mal zabiť. no a Banditi majú dosť mäkké rámy-v zákrutách dosť plávajú radšej z nakedov ber HORNET 900-vku keď chceš obsah
[/q
Je vela moto co by sa mi pozdavalo, len vsetko zalezi od financii co bude na bud. rok atd...zatial su to len predstavy....ale urcite ak nieco kupim tak vyssi objem.

Je vela moto co by sa mi pozdavalo, len vsetko zalezi od financii co bude na bud. rok atd...zatial su to len predstavy....ale urcite ak nieco kupim tak vyssi objem.