zo seriovym valcom?? nemut tu mladym mozgyiwinko1 napísal:dam 30 litrov do mojej aprilky a pojde mi aj 150 a naco by mi to bolo??? cera mse ho ladili a beha mi skoro do 110 tak o com??
Peugeot Jet force vs Suzuki Swift
Moderátor: Moderators
do tu hovori o seriovom valci?? ja 50 kompresor 125, tak?? a inak pali co ma roxa (poznas) ten mal jet forca davno pradavno, a smutny to je skut lebo slabo chodil za te penaze, spytaj sa homomoo napísal:zo seriovym valcom?? nemut tu mladym mozgyiwinko1 napísal:dam 30 litrov do mojej aprilky a pojde mi aj 150 a naco by mi to bolo??? cera mse ho ladili a beha mi skoro do 110 tak o com??
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
bla bla ... taketo zastavanie sa mi pripomina pubertu :thefinger:Gepetto napísal:MOMOO:::no predstav si ze mu to ide kilo......aj mne ide 95..sice vyzera hrozne ale to len kvoli maske.....zato ze ty si das lepsii valec tak is akoze BIGG?????prave ze iwinko1 je BIGG ked ma seriu a ide mu to kilo a nepotrebuje ani novy valec..
podpis som si este nenastavil
v ktorej stale si, a ten paliho kotuc nechapem preco sa ti nelubi, ide o funkcnost a ne o krasumomoo napísal:bla bla ... taketo zastavanie sa mi pripomina pubertu :thefinger:Gepetto napísal:MOMOO:::no predstav si ze mu to ide kilo......aj mne ide 95..sice vyzera hrozne ale to len kvoli maske.....zato ze ty si das lepsii valec tak is akoze BIGG?????prave ze iwinko1 je BIGG ked ma seriu a ide mu to kilo a nepotrebuje ani novy valec..
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
gratulujem! nezabudni na foto, som zvedavy. a popis aj, ako Ti to lieta.ArMoR napísal:Nová cena 150 litrov tu na slovensku (ano už je, ale iba na objednávku predvčerom som si objednal ... ešte že predajca je otcov dobrý kamarát tak mi dal zimnú cenu za 130) ináč sa dá použité kupovať za 90-100 litrov z nemecka ... písal som si s čechom čo to má ... písal mi že to žere 5l na 100, zrýchlenie dáva vklude BMWčka mercedesi ... maximálka je OBMEDZENÁ na 130 ... hovoril že pri 130 je na 9 tisíc a v klude by dalaj viac ... najprv máš obmedzenú verziu, zaškrtnutú na 15koní potom po adblonutí 20 koní ... ak dobre viam dá sa aj obmedzenie na 130 nejak odstrániť, to sa dozviem keď už budem jazdiť .... motorka by mi mala prísť na koniec januára, dám fotky
zatial to tak vyzerá že budem prvý na slovensku s compressorovou motorkou![]()
![]()
![]()
![]()
- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jj potom určite dám recenziu, ale až po 2tisic KM.mabi napísal:gratulujem! nezabudni na foto, som zvedavy. a popis aj, ako Ti to lieta.ArMoR napísal:Nová cena 150 litrov tu na slovensku (ano už je, ale iba na objednávku predvčerom som si objednal ... ešte že predajca je otcov dobrý kamarát tak mi dal zimnú cenu za 130) ináč sa dá použité kupovať za 90-100 litrov z nemecka ... písal som si s čechom čo to má ... písal mi že to žere 5l na 100, zrýchlenie dáva vklude BMWčka mercedesi ... maximálka je OBMEDZENÁ na 130 ... hovoril že pri 130 je na 9 tisíc a v klude by dalaj viac ... najprv máš obmedzenú verziu, zaškrtnutú na 15koní potom po adblonutí 20 koní ... ak dobre viam dá sa aj obmedzenie na 130 nejak odstrániť, to sa dozviem keď už budem jazdiť .... motorka by mi mala prísť na koniec januára, dám fotky
zatial to tak vyzerá že budem prvý na slovensku s compressorovou motorkou![]()
![]()
![]()
![]()
diky za grat