K:chcem radu
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
to musi byt ..ja tiez mam....mitocico napísal:ak by sa kumne nejakym sposobom dostala yamaha neos tak ta odrazka na prednej vydlici co tak strasne vyzera sa moze dat dole?ona je taka gulata.nebudu mat fyzli problem ze je to tam kvoli bezpecnosti?
http://www.yamaha-trogir.com/tolteam/up ... 11/v20.jpg
cit>nema to geometriu ako runner alebo neos ze same padaju do zatacky co je dost na skodu<....to hej...ppekne ze sa spomina aj moj superstroj

podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
kua,,,, tak takéto bludy som už dávno nečítal...
Podľa mňa si najobávanejšia konkurencia dr.snakea
/on vie aj k veci napísať keď xce/ ty aj keby si sa snažil aj tak ti to nevyjde...
Kúp scooter, keď budeš mať, tak sa tu ozvi... Alebo keď budeš mať aspoň občiansky... Hádam dovtedy aj rozum nejaký bude... :angry3:
Podľa mňa si najobávanejšia konkurencia dr.snakea

Kúp scooter, keď budeš mať, tak sa tu ozvi... Alebo keď budeš mať aspoň občiansky... Hádam dovtedy aj rozum nejaký bude... :angry3:
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
alebo druha varianta ... nepytas sa a das dole vid ja a iny .. odrazky naco sak to je kktina pokial sa staras tak sviesis a nepotrebujePlexxak napísal:Ja nechapem co spekulujes... skratka to tam je, nehas si to tam a hotovo, ja to mam tiez na speede a spavam pomerne kludne aj napriek tomu...najprv ries odkial budes mat prachy a jaky skuter kupis... a az ked ho budes mat tak ries taketo prkotiny...

podpis som si este nenastavil