depresie
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: depresie
ja nakupujem. tento rok to dorastlo do nevidanych rozmerov - kupil som bytdr.snake napísal:ako riesite tento problem ktory je v tychto mesiacoch viac ako aktualny?

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
sa si plnka potom nee? blaava je blaava..nej jak mi tu na zasratom vychode v prdeli svetatheruck napísal:ja nakupujem. tento rok to dorastlo do nevidanych rozmerov - kupil som bytdr.snake napísal:ako riesite tento problem ktory je v tychto mesiacoch viac ako aktualny?

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som v pokrocilejsom stadiu, som uz davnejsie kupil byt v BA, prestahoval sa 130 km, takze prerabam postupne byt, spamatavam sa z noveho prostredia - poviem ti, vobec to nie je jednoduche... Celkovo nemam cas na depresie, makam v dvoch robotach, popri tom byt riesim a mnozstvo hovadin, takze nestiham depresie... podla mna depesia pride, ked sa niekto nudi a ma kopec casu... zacne rozmyslat o blbostiach a je to tu...theruck napísal:ja nakupujem. tento rok to dorastlo do nevidanych rozmerov - kupil som bytdr.snake napísal:ako riesite tento problem ktory je v tychto mesiacoch viac ako aktualny?
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
hej....mas na to svoj nazor a ciastocne aj pravdukukolarik napísal:no ja som v pokrocilejsom stadiu, som uz davnejsie kupil byt v BA, prestahoval sa 130 km, takze prerabam postupne byt, spamatavam sa z noveho prostredia - poviem ti, vobec to nie je jednoduche... Celkovo nemam cas na depresie, makam v dvoch robotach, popri tom byt riesim a mnozstvo hovadin, takze nestiham depresie... podla mna depesia pride, ked sa niekto nudi a ma kopec casu... zacne rozmyslat o blbostiach a je to tu...theruck napísal: ja nakupujem. tento rok to dorastlo do nevidanych rozmerov - kupil som byt
ak spadnes na skutry a vazne si napr. poskodis zdravie a nebudes moct ist rok do roboty ...a budes doma na marodke za par korun tak mi povies svoj nazor po roku ...toje len priklad
asi sa vsetci prestahujeme do bratislavi alebo do anglicka my z vychodu sveta...

vidim ze nemas medicinske vzdelanie...depresia je psychicka diagnoza...ako infarkt alebo zlomenina

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
ak spadnes na skutry a vazne si napr. poskodis zdravie a nebudes moct ist rok do roboty ...a budes doma na marodke za par korun tak mi povies svoj nazor po roku ...toje len priklad
no vidis, len to potvrdzuje moj nazor... ked mas cas na depresiu, pride, ak nie, nedas jej sancu...
Ohladom stahovania... vsetci skacu meter 80 ze my Blavaci atd... ja nie som Blavak, prestahoval som sa sem samostatne, bez pomoci niekoho, nikoho som nepoznal, nemal som tu kamaratov ani znamych... prisiel som z maleho mesta za pracou a hladat normalnejsi zivot, lebo tam,kde osm bol, to bolo zivorenie... 5 rokov som pracoval v zahranici, tiez to nie je ziadna slava, no pochodil som pol sveta, skusil aj nemozne, naucil sa a ziskal vel askusenosti. teraz som v BA, ale nikde nie je napisane, ze na veky... treba skusit, mlademu cloveku su dvere otvorene, treba byt sikovny a verit si, len tak sa da nieco dosiahnut... no a samozrejme na spravnom mieste a v spravnom case...
no vidis, len to potvrdzuje moj nazor... ked mas cas na depresiu, pride, ak nie, nedas jej sancu...
Ohladom stahovania... vsetci skacu meter 80 ze my Blavaci atd... ja nie som Blavak, prestahoval som sa sem samostatne, bez pomoci niekoho, nikoho som nepoznal, nemal som tu kamaratov ani znamych... prisiel som z maleho mesta za pracou a hladat normalnejsi zivot, lebo tam,kde osm bol, to bolo zivorenie... 5 rokov som pracoval v zahranici, tiez to nie je ziadna slava, no pochodil som pol sveta, skusil aj nemozne, naucil sa a ziskal vel askusenosti. teraz som v BA, ale nikde nie je napisane, ze na veky... treba skusit, mlademu cloveku su dvere otvorene, treba byt sikovny a verit si, len tak sa da nieco dosiahnut... no a samozrejme na spravnom mieste a v spravnom case...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vidis...ja som prisiel do ba byval tam 5 rokov a odysli sme do zv
na dedinu (aj ked byvam na najvecsom zvolenskom sidlisku cele mesto je dedina
blava je dobra na odrazenie sa...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Je jedno kde bývaš ... ak si šikovný a máš motiváciu a aj trocha šťastia.... ja som sa zas narodil v BA ale už mi to tu dakedy lezie aj na nervy a drží ma tu len robota a blízkosť rodiny a po čase ak sa dožijem budem asi rád bývať dakde mimo mesta. Všetko má svoje pro ale aj proti....Ale zas cestovať každý deň do a z roboty a zabiť tým 2-3 hodiny tiež nieje to najlepšie.Poznám ludí čo tak spravili že bývali tu a odsťahovali sa trebarz len 40 kilákov mimo mesto a teraz po pár rokoch na to došli že to nieje bohviečo každý deň cestovať a je jedno či autom alebo verejnou dopravou ..je to kopec zabitého času.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
sak mas skuter....zmaknes zapchy "cobydup"VLADY napísal:Je jedno kde bývaš ... ak si šikovný a máš motiváciu a aj trocha šťastia.... ja som sa zas narodil v BA ale už mi to tu dakedy lezie aj na nervy a drží ma tu len robota a blízkosť rodiny a po čase ak sa dožijem budem asi rád bývať dakde mimo mesta. Všetko má svoje pro ale aj proti....Ale zas cestovať každý deň do a z roboty a zabiť tým 2-3 hodiny tiež nieje to najlepšie.Poznám ludí čo tak spravili že bývali tu a odsťahovali sa trebarz len 40 kilákov mimo mesto a teraz po pár rokoch na to došli že to nieje bohviečo každý deň cestovať a je jedno či autom alebo verejnou dopravou ..je to kopec zabitého času.