otázočky :)
Moderátor: Moderators
- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
otázočky :)
takže mám tu na váš pár otázočiek ... túto tému robím kvôli michalovy ...
1. Máte škrtič v motorke? ja nie
2. máte nejaký tuning a čo u policajtov je stým problém?
3. keď vás zastavý zelený ganjaboy tak vám pizduje že kolko ste to išli v meste?
4. mali ste už pokutu za prekročenie rýchlosti?
5. Bojíte sa policajtov?
3. keď vás zastavý zelený ganjaboy tak vám pizduje že kolko ste to išli v meste?
5. Bojíte sa policajtov?
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
1.) hady so sebou nevozim... a moj scooter je uz davno odskrteny, ak sa jedna o to...ArMoR napísal:takže mám tu na váš pár otázočiek ... túto tému robím kvôli michalovy ...
5. Bojíte sa policajtov?
2.) mam tuning popisany v podpise, a doteraz ziaden problem s policajtami, ziaden ma doteraz nezastavoval...
3.) nie, vid bod c.2
4.) nie, vid bod c.3
5.) uprimne - ak by ma nejaky policajt zastavil a zacal sa navazat do toho, co to mam za vyfuk a ako je mozne, ze som isiel 70tkou na 50ccm so 45km/h v technicaku, a ze mi zoberie technicak a i., asi by mi prestavalo byt vsetko jedno...

EDIT1: pridal som citaciu pre lepsiu prehladnost...
EDIT2: vymazane volne riadky medzi citaciou a textom
Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v Ut Dec 04, 2007 10:02 am, upravené celkom 2 krát.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
1. ne
2. ne
3. jelikož jezdím málo a jen tam kde policajti nebývaj tak ne ale vemu to i u auta tam také ne nebot dodržuji rychlost teda většinou a pokud překračuji tak max o 10 km
4. samozřejmě pak se ale vždy přiznám pokud mne chytnout ale snažím se to vždy slušně okecat
5. nebojím ale blbej pocit mám nikdá nevím když mě stavěj jestli jsem opravdu něco neproved ale většinou narazím na solidní poliše a nic se neděje
a pokud jsem proved zaplatím i když snažim se zase okecat na menší sumu a že jsou slušní je možná tím že jsem slušnej na ně i já.
2. ne
3. jelikož jezdím málo a jen tam kde policajti nebývaj tak ne ale vemu to i u auta tam také ne nebot dodržuji rychlost teda většinou a pokud překračuji tak max o 10 km
4. samozřejmě pak se ale vždy přiznám pokud mne chytnout ale snažím se to vždy slušně okecat
5. nebojím ale blbej pocit mám nikdá nevím když mě stavěj jestli jsem opravdu něco neproved ale většinou narazím na solidní poliše a nic se neděje
a pokud jsem proved zaplatím i když snažim se zase okecat na menší sumu a že jsou slušní je možná tím že jsem slušnej na ně i já.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
aumirek napísal:1. ne
2. ne
a pokud jsem proved zaplatím i když snažim se zase okecat na menší sumu a že jsou slušní je možná tím že jsem slušnej na ně i já.Ale jak říkám platí to spíše u auta poněvadž tam kde jezdím skutrem jsou málokdy
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
1. nie nemam ,to u mna nehrozi..skrtim len na plynovej packe
2. ano mam ,ale ziadny problem som zatial nezaznamenal
3. snazim sa rychlost dodrziavat ,hlavne v meste to ej potrebne
4. za rychlost este nie ,ale parkrat som ich ukecal
5. nie nebojim.Zatial som nemal dovod sa ich bat a bat sa policajtov podla mna nie je najmudrejsie riesenie.Ja som vzdy prirodzeny a na nejakeho velkeho somara z radov "zelenych" som nenarazil zatial.

2. ano mam ,ale ziadny problem som zatial nezaznamenal
3. snazim sa rychlost dodrziavat ,hlavne v meste to ej potrebne
4. za rychlost este nie ,ale parkrat som ich ukecal
5. nie nebojim.Zatial som nemal dovod sa ich bat a bat sa policajtov podla mna nie je najmudrejsie riesenie.Ja som vzdy prirodzeny a na nejakeho velkeho somara z radov "zelenych" som nenarazil zatial.

Gilera runner => Piaggio X8
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: otázočky :)
1. nie
2. full tuning, policajti zatial bez problemov
3. nepindá obzerá skúter
4. ano ale len na aute a to niekoľkokrát
5. nebojím - brat je policajt a jeho sa nebojím
2. full tuning, policajti zatial bez problemov
3. nepindá obzerá skúter
4. ano ale len na aute a to niekoľkokrát
5. nebojím - brat je policajt a jeho sa nebojím

mam otazku...tuto kolega napisal ze ma full tuning.to znamena neony,fyfuk a podobne.a ked jazdis a stopnu ta policajti mas zapnuty neon alebo nie.fyfuk ti sedi stou emisiou hlukovou alebo ako sa tomu nadava...?a inak dakujem za odpovede.ja mam taky blby pocit sto ho,ked viem ze mozem ist 45 a mam dany prec obmedzovac anahodou ma stopnu ked pojdem rychlejsie,a nemyslim ze o 10 alebo 5km/h ale tak ze je vidno ze idem viac ako 45 tak ze ma skasiruju...
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no full tuning - krátke vysvetlenie, vymenený valec, kluka, karbec, vario, spojka, výfuk, filter, nejaké optické veci ale neony ne (napr. mam xenon, podložku pod tlmičom, nemám zadný blatník, zadné smerovky, značka na variu, nejaké nálepky), povodný je ram, plasty, karter a kolesámitocico napísal:mam otazku...tuto kolega napisal ze ma full tuning.to znamena neony,fyfuk a podobne.a ked jazdis a stopnu ta policajti mas zapnuty neon alebo nie.fyfuk ti sedi stou emisiou hlukovou alebo ako sa tomu nadava...?a inak dakujem za odpovede.ja mam taky blby pocit sto ho,ked viem ze mozem ist 45 a mam dany prec obmedzovac anahodou ma stopnu ked pojdem rychlejsie,a nemyslim ze o 10 alebo 5km/h ale tak ze je vidno ze idem viac ako 45 tak ze ma skasiruju...

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
1. nemam
2. okrem podsvietenia nic take nemam
3. raz som skusal, kolko mi namera radar a necvakol ma, neviem preco
4. v zivote som nemal pokutu, ci na moto alebo aute
5. nebojim
2. okrem podsvietenia nic take nemam
3. raz som skusal, kolko mi namera radar a necvakol ma, neviem preco
4. v zivote som nemal pokutu, ci na moto alebo aute
5. nebojim
1. nie
2. ano,nie
3. ano
4. ano ale vybavilo sa, a aj stopka, vsak momoo? :gt1:
5. nie
2. ano,nie
3. ano
5. nie

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
1.) Nie nic take
2.) Mam uplny, bude aj strobo tak ufidime ako zareaguju ... zatial niako nezareagovali aj ked nemam ani spz ani poriadne ece vybavene TP ale BUDE na rok... iba raz pizdoval za to ze som presiel cez prechod cez kolajnice lebo to bolo pre chodcov aj to v pohode bez nicoho nic ...
3.) Nie nikdy
4.) Nic take
5.) Respect ano , bojim to hadam nie, no snazim sa byt vzdy mili na plnej ciare a take male chudatko

2.) Mam uplny, bude aj strobo tak ufidime ako zareaguju ... zatial niako nezareagovali aj ked nemam ani spz ani poriadne ece vybavene TP ale BUDE na rok... iba raz pizdoval za to ze som presiel cez prechod cez kolajnice lebo to bolo pre chodcov aj to v pohode bez nicoho nic ...

3.) Nie nikdy
4.) Nic take
5.) Respect ano , bojim to hadam nie, no snazim sa byt vzdy mili na plnej ciare a take male chudatko

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
jezis prestan to je moj najhorsi zazitok .. tak som trpol ze ci mi zoberu alebo nezoberu ten vodicaak uff ale nastastiegeetee napísal:1. nie
2. ano,nie
3. ano
5. nie
edit: prekliate komarno a jeho zaradovacie pruhy ... vaazne bacha na ne .. na konci je stopka

- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Kontaktovať užívateľa:
1. nie
2. mam mikulassku vyzdobu
3. zatial mam stastie inac by nepizdoval a rovno bral papiere
4. nie
5. asi rovnako ako pri osobnom kontakte s akoukolvek "autoritou"
Vodicak mam 7rokov, jazdim casto, zatial som stal len 2x, raz na aute a raz na moto, len bezna kontrola dokladov a alkohol. Vzdy ked meraju tak mam bohove stastie ze ide predomnou autoskola alebo iny extremne pomaly sofer ktoreho nemozem predbehnut.
2. mam mikulassku vyzdobu
3. zatial mam stastie inac by nepizdoval a rovno bral papiere
4. nie
5. asi rovnako ako pri osobnom kontakte s akoukolvek "autoritou"
Vodicak mam 7rokov, jazdim casto, zatial som stal len 2x, raz na aute a raz na moto, len bezna kontrola dokladov a alkohol. Vzdy ked meraju tak mam bohove stastie ze ide predomnou autoskola alebo iny extremne pomaly sofer ktoreho nemozem predbehnut.