jazda na vačšej kubature bez potrebne vodičaka ?
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
no já je volám hlavně proto že chráním sám sebe i když v případě mé viny musím počítat že zaplatím min 1000 kč pokutudr.snake napísal:ja by som donutil chodit zelenych ku kazdej udalosti lebo 40 prec havarii su len poistne podvody na slovensku....ale ked poistovne to maju na haku preco by sme nerobili zbojstva neee?
-
- st. skútrista
i to je řešení pokud ovšem narazíš na hajzla tak s foto není vždy jasné jak a proč se stalo ale i to že zavoláš poliše tě nemusí vždy ochránit já měl smulu byl to velkej hajzl a musel jsem mu dát bokem 25 tisíc za starou 120 pojištovna mu dala 15mPershing napísal:Aumirek, co nemas mobil s fotakom? Ja som si nehodu odfotil mobilom pre istotu...
-
- st. skútrista
přesně tak přesto je ti to houbec platné měl jsem nehodu byli tam poliši škoda 15 tisíc zranění žádné přesto šel za 3 dny k lékaři že si narazil koleno a simuloval nakonec jsem mu musel dát 25 tisíc pokud jsem chtěl řidičák hajzlové to maj v tomto státě dobrédr.snake napísal:k nehode je tlacivo kdesa vsetko nakresli a myslim ze je aj dajake vyhlasenie ze nikoto neni zraneny a podobne nee?
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
je to na dlhe lakte..koleno si mohol aj na druhy den udret do stola doma v kuchyni....aumirek napísal:přesně tak přesto je ti to houbec platné měl jsem nehodu byli tam poliši škoda 15 tisíc zranění žádné přesto šel za 3 dny k lékaři že si narazil koleno a simuloval nakonec jsem mu musel dát 25 tisíc pokud jsem chtěl řidičák hajzlové to maj v tomto státě dobrédr.snake napísal:k nehode je tlacivo kdesa vsetko nakresli a myslim ze je aj dajake vyhlasenie ze nikoto neni zraneny a podobne nee?

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
nemáš nejmenčí pravdu řekl že si ho narazil o autorádio začalo ho bolet druhej den a dones neschopenku a pokud jí má déle než tuším 5 dní je to ublíženi na zdraví a s známým doktorem vydrží i pul roku.Byl jsem nejprve u advokáta ten řekl nic neplatit odvoláme se a dáme posoudit jinému lékařinNa moji námitku že to bude trvat rok i více a s toho pul roku tu neschopenku sníží na měsíc řekl ano samozřejmě.Ale celou tu dobu do vyřešení bych byl bez řidičáku a ještě platil soudy lékaře a pod.Takže nemáš nejmenčí pravdu on je poškozenej a já musím dokázat že simuluje
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja som upzornil len na jednu z moznosti...kamosovi co jednemu struhol po pysku sa stalo daco podobne..prisli za nim chlapici a ze nech navali 50 litrov a vtedy ze tamten stiahne zalobu a ze sa mu moze daco stat...este stastie ze on mal este lepsich kamosov postavenych v tejto brandzi na vyssom stupni takze z 50-tich tisic nebolo nic len ospravedlnenie tychto chlapikov ze oni to tak nemysleliduky5 napísal:snake paci sa mi ze pre teba je zivot gombicka
ale pockaj ked odides od klavesnice von na ulicu....

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Zas sa tu rieši....ako by som to ....slušne nazval???? hovädina??? nie som svätý,jazdil som aj na aute bez VP ako pazúr ale len po parkovisku a na normálnu cestu by som si netrúfol nie preto že by som si neveril ale preto že náhoda je blbec a ak sa niečo zomelie aj keď som v tom nevinne tak bude pruser lebo papier.... a tak načo skúšať a pokúšať???? lebo
nikdy nespí... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
VLADY napísal:Jasné ....onô ...zamaskovaný.![]()
Ja len že na jednej strane hento a na druhej všetci frflú na korupciu a pod..... treba sa občas nad sebou aj zamyslieť
přesně tak každej nadává na poliše teda nejenom je že berou uplatky tvrdím neberou pokud je nenabídneš na to musej bejt vždy 2 a oba potrestat stejně
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne ! ja to beriem skoro vždy tak že každý máme svoj rozum alebo aj životné skúsenosti a tak podla toho sa správame... čo mám radiť dakomu ??? príde na to sám časom a bohužial daktorí aj nie...ale to je len ich problém
pokila sa to jeho správanie netýka mňa osobne tak mi to je v podstate jedno.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!