Kymco Myroad 700
Moderátor: Moderators
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Kymco Myroad 700
Kymco Xciting 300i
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem preco mi pripomina BMW cestne motorky...
Inak nemam rad, ked vsetko funguje na zaklade elektoniky, uzivatel ako vidim ani len nadrz neotvori standardne... no ono je ot super komfort, ked funguje, ked prestane, no neviem neviem... to je ako skuter bez nakopavacky... slaba baterka a si v pecku
Inak nemam rad, ked vsetko funguje na zaklade elektoniky, uzivatel ako vidim ani len nadrz neotvori standardne... no ono je ot super komfort, ked funguje, ked prestane, no neviem neviem... to je ako skuter bez nakopavacky... slaba baterka a si v pecku
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Pokrok nezastavis, dnes vsetko riadi elektronika...kukolarik napísal:Neviem preco mi pripomina BMW cestne motorky...
Kymco Xciting 300i
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
- Skúter: neuvedený
Mmmm...krasny scoot.
Mam aj informacie ze sa mal uz tento rok predavat na SLovensku.

Naposledy upravil/-a Tomino115 v So Jan 12, 2008 11:43 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mne sa tie giganticke svetla totalne nepacia...neviem preco ale strasne z toho citit aziu...japonci sa uz trosku naucili robit dizajn ale zvysok azie este nie...menej je niekedy viac
strasne preplacane to vyzera

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
jak cinske prasa
nemlubi sa mi to za tu cenu to radsej nieco ine a ten predok a zadok no strax ale zboku sa celkom da
ale neni tu uz to male vrndzanie scotrov
a tie titulky k tomu videu nemaju chyby

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750