Aprilia SR by iwinko1
Moderátor: Moderators
Aprilia SR by iwinko1
rozhodol som sa aj ja po dlhej dobe prilozit drievko do ohna a pochvalit sa mojim skutrikom, poviete si no a, sak sr-iek tu je ako hub po dazdi ale snad bude prave ta moja necim vynimocna, tesim sa na pripomienky, cenne rady a napady 

takze bola asik polovica leta ked som si skuter zadovazil a jedine co som vedel o skutroch bolo ako sa startuje a vozi sa 

samozrejme ze vsetky nalepky sli dole, predsa musi odzrkadlovat moju individualitu
prestirekal som spodne sede plasty, dal dopredu cire smerovky, vybrusil hrdzavy vyfuk, nastriekal a vymenil aj vatu v tlmici 

postihla ma aj vymena valca, nove loziska a gufera
takze komplet rozobrany

skuter som zlozil ale kola museli zmenit farbu, volba padla na klasika ciernu + zlate lemy, no a hlavne nove gumy

samozrejme ze vsetky nalepky sli dole, predsa musi odzrkadlovat moju individualitu

postihla ma aj vymena valca, nove loziska a gufera

skuter som zlozil ale kola museli zmenit farbu, volba padla na klasika ciernu + zlate lemy, no a hlavne nove gumy

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
s tymy zajacikmi nice ale tie playboy napisy sa mi totalne nepacia...a aj kriklave kola sa tam celkom hodili...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
no taliansku stem len nekde pri svetlo rozmer mozno 2cm x 0,5cm, takze nic velikee, stem ich dat doel pretoze vsetky plasty budu nanovo robene a bez nalepok, namaha pri lepeni ani nebola pretoze to je malina
lepievam aj vacsie rozmery, cele bilboardy
no a penaze nevyhodene pretoze nalepky som si zadarmo urobil
co ma len folia stala mozno 200 korun a aj to som vela povedal 

a ted to tak vyzera?? ako od ciganov?? nechapem co chces docielit?takze skuter bude ´´INN´´ ked budem mat rovnake plaste?? trulo, a nalepkami so dosiahol iba to ze sa mi lubi o trocha vacej ako ked som ho kupil, ale behom tyzdna pojdu nalepky doletheruck napísal:ziskas to ze to nebude vyzerat jak keby si to ukradol nekde od ciganov. a so samolepkami si ziskal co?
LoLMAn - korun je aj napadov ale casu malo, a je to tak, naco menit gumy ked nemusim, nech mi posle theruck penaze a kupim si obe rovnake nech ma radost
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ved ty tu robis opticky tuning ne ja... ja mam tiez kazdu gumu inu ale aspon ma rovnaku vzorku. ked sa ti nepaci ze ti do toho kecam tak to tu nevystavuj alebo si to nevsimajiwinko1 napísal:a ted to tak vyzera?? ako od ciganov?? nechapem co chces docielit?takze skuter bude ´´INN´´ ked budem mat rovnake plaste?? trulo, a nalepkami so dosiahol iba to ze sa mi lubi o trocha vacej ako ked som ho kupil, ale behom tyzdna pojdu nalepky doletheruck napísal:ziskas to ze to nebude vyzerat jak keby si to ukradol nekde od ciganov. a so samolepkami si ziskal co?
LoLMAn - korun je aj napadov ale casu malo, a je to tak, naco menit gumy ked nemusim, nech mi posle theruck penaze a kupim si obe rovnake nech ma radost