Zakonna poistka na skutrik..
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Zakonna poistka na skutrik..
Tak som zistil ze moja zak.poistka 900sk je velka.da sa aj za 632sk.moje nervy!moja znama ma prekvapila hehe.svet je maly.raz povozis financa a uz to je hehe.dalsie info na :dniemcova@post.sk.upozornujem ze ja stoho nic nemam okrem istyx fyzickyx poteseni hehe.ved ma niektory uz poznate hehe.je to hlavne info pre mojix ludkov v po ale vraj sa da aj inde.ta nevyuzi to.zdar.
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
No riadna palka. To sa da vybavit, alebo chod do inej poistovni. Na moj scoot ma najlacnejsie Ceska poistovna. ALe to musim ist k nim, lebo ta kalkulacka je len orientacna.Plexxak napísal:900 je vela?? Mne na pezota na rok 2008 d*bli poistku 1290 SK! A to kooperativa, pritom vsetky auta v rodine su poistene u nich... Im tam este zavolam ze ci sa s konom zrazili ci co...
Kymco Xciting 300i
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zakonna poistka na skutrik..
ty si asi neni kompletny a nechapes ze toto sem nepatrifocus napísal:Tak som zistil ze moja zak.poistka 900sk je velka.da sa aj za 632sk.moje nervy!moja znama ma prekvapila hehe.svet je maly.raz povozis financa a uz to je hehe.dalsie info na :dniemcova@post.sk.upozornujem ze ja stoho nic nemam okrem istyx fyzickyx poteseni hehe.ved ma niektory uz poznate hehe.je to hlavne info pre mojix ludkov v po ale vraj sa da aj inde.ta nevyuzi to.zdar.
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
to mozno preto, ze uz mas viac ako 24 rokov, vtedy je to uz lacnejsie .. pretoze ak mas do 24 rokov, tak tu mame taku malu diskriminaciu za to, ze vraj sme mlady a jazdime bez rozumu a preto aj viacej platime, z dovodu, ze mozme spravit havarku ... takze ak mozte, dajte si poistku aj skuter na dedkajean napísal:Tak na 50ccm to máte pekne draho poistené, ja mám zajednanú na 150ccm za 800 a nejaké drobné. V alianci.

Naposledy upravil/-a matio v Pi Máj 23, 2008 12:50 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil