Nový rok 2008

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
iwinko1

Nový rok 2008

#1 Príspevok od užívateľa iwinko1 » Ut Dec 25, 2007 12:43 pm

vianoce su za nami, avsak jeden sviatocny den mame este pred sebou, a tym je silvester, stretne sa cela rodina, priatelia, znamy aj neznamy :D touto cestou by som chcel zazelat vela uspechov hlavne ST foru, nech sa dari, nech mame o com diskutovat a aj na koho nadavat (lovcik), tesim sa na vele prispevkov, rad a napadov :D a dalej by som chcel popriat vela stastia, zdravia a pohlavnej sviezosti konkretnym ludom a to momoo, alcatelko to su asi ludia s ktorymi si mam co povedat
ale uz som sa asik moc rozpisal, kazdy vie co som tymto prispevkom chcel povedat :D tak davajte na seba pozor, neopite sa velmi, pozor na petardy a v novom roku sa istotne postretavame :occasion7: :occasion9: :occasion8:

jano1212

#2 Príspevok od užívateľa jano1212 » Ut Dec 25, 2007 1:41 pm

pekne si to napisal ja sa tak isto pripajam k tomu takze vela zdravia, stastia a napadov pri tuningu vam zelam v novom roku :D :D

Užívateľov profilový obrázok
Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#3 Príspevok od užívateľa Domco » Ut Dec 25, 2007 2:15 pm

pekne si to vystihol :!: super :::
Pripajam sa a vsetkm prajem vela uspechov,mnoho stastnych kilometrov a ostatne si uz domyslite :lol:
Proste vsetko fajn
Gilera runner => Piaggio X8

iwinko1

#4 Príspevok od užívateľa iwinko1 » Po Dec 31, 2007 10:33 pm

no ludia a je to tu, este par hodin a novy rok je tu :D davajte si pozor vonku, alkohol a vybusniny su zla kombinacia :D ja ostavam doma lebo zajtra ma caka robota :( stastny novy rok

Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Jan 01, 2008 3:15 pm

šťastný nový rok všetkýýýým :occasion9: :occasion7: :occasion5:
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"