aky scooot za 40 000???
Moderátor: Moderators
Ak chces dobru radu zober nejakeho skusenejieho skutrisku alebo niekoho kto sa vyzna v obore ak budes kupovat na inzerat lebo co som obehal par moto tak som zistil ze 3/4 ludi nepise v inzeratoch tak celkom pravdu co sa tyka km a stavu a neskusene oko to ani nepostrehne
podpis som si este nenastavil
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
tak tak chlapi mate pravdu ked o tom vieš prd ako ja tak si nechaj poradit a ked nemaš nikoho kto ti poradi kup radšej niečo maldšie a na skuter musiš mať love ono sa zda že na nich nieje čo opravovať a nema sa čo pokazit ale ked sa ti pokazi tak dovi, nahradne diely su pekne drahe 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
skutocne kilometre zistis podla velmi vela veci...staci si obist skuter a vsimat si detaily...ja som predal nedavno tachac co mal 10 rokov a mal 0km
vynulovat ho (alebo nastavit lubovolny pocet km) je robota na par minut

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky scooot za 40 000???
mojho mrzakapunky7865 napísal:no idem si teraz niekedy kupowat scoot mam A1 wodicak tak my poradte co je najlepsie kupit do 40 000 mozete ak konkretne scooty![]()
![]()
no s tymy nahradnymi dielmy by som netrvrdil ze na scoot su drahe prave na scootri je to dobre ze ked sa j.. tak je to lacne vsak seriove veci sa predavaju za par korun valec,kluka atd , plasty je uz iona vec ale plasty su j.. vtedy ked sa padne a to je ine nez sa nieco pokazi vynimkou lacnych dielou je ditech,factory a tie jetforce...
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
budes polroka kecat co kupis...a nakonec kupis dajaku rarohu
ak chces cukrika to je nahoda ze natrafis a 90perc su salaty ked kupujes na blint....na fotke super krasny skutrik aprides na inzerat ta salata..a ked tak obides 5tich a vsetko smejdy a minies na benzin 2000sk tak ta to prestane bavit...

ak chces cukrika to je nahoda ze natrafis a 90perc su salaty ked kupujes na blint....na fotke super krasny skutrik aprides na inzerat ta salata..a ked tak obides 5tich a vsetko smejdy a minies na benzin 2000sk tak ta to prestane bavit...