Piagio NRG HI per2
Moderátor: Moderators
- Snehulak
- skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
Piagio NRG HI per2
Caute chalani čo hovorite na tento skuter mam vyhliadnuty AC tak chcem poznať vaše nazori
a skusenosti 

podpis som si este nenastavil
- tdafo
- st. cyklista

- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
"caka sa na na aprilku alebo gileru alebo speedfighta ( kupim!!! ale najlepšie LC ) !!!!!"
osobne som sa s takym scootom nestretol ale kamos to niekde skusal a vravel ze je velmi dobri 
Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 
- Snehulak
- skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
peter1029 a tem mc3 je LC ? nieje je AC a inak je na predaj presne ten na obrázku uplne novy za 50
ale ja riešim iny z trocha menej a ale tiež v podstate novy nema ani 1000km
Naposledy upravil/-a Snehulak v So Jan 05, 2008 8:06 pm, upravené celkom 1 krát.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tieto nove sa k nam vozia iba AC...da sa to prerobit aj na LC ale nie tak lahko ako minarelka ale da sa...nove je zablokovane jak ukrajinske hranice...mas tam restrikciu v sani, vario,x slepych kolien,sek vstrekovanie vzduchu do vyfuku...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- dr.snake
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
saK DOBRY MOTOR MUSIS VEMI SKRTITalcatelko napísal:tieto nove sa k nam vozia iba AC...da sa to prerobit aj na LC ale nie tak lahko ako minarelka ale da sa...nove je zablokovane jak ukrajinske hranice...mas tam restrikciu v sani, vario,x slepych kolien,sek vstrekovanie vzduchu do vyfuku...
- Domco
- motorkár

- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
No ja som sa vozil na AC ,ako tu uz niekto spominal ze sa sem vozia len AC.Mne sa to celkom zapacilo ,keby som nemal mojho runnera tak neviem ci by som neuvazoval o tom ,aspon by som teraz nemusel opravovat plastySnehulak napísal:takže dobra moto a ty si sa vozil na AC ? alebo LC ? a ako to šlapalo ?
Gilera runner => Piaggio X8