Ale čo to dokáže ešte neviem, neskúšal som.
do konca sept. GPS Garmin eTrex Legend za 2490Sk(Mountfield)
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
aj tak je mojim favoritom spominany Samsung, ma lepsi displej nez TyTn, je vykonnejsi a tensi a pravdepodobne aj lahsi... 
Citacia z canku:
"Samsung SGH-i780 sa radí medzi najlepšie smartphony. Ponúka Windows Mobile 6 Professional, dotykový displej s vysokým rozlíšením, QWERTY klávesnicu a pokrokové ovládanie optickými senzormi. Pridáva aj procesor Intel s taktom 624 MHz, HSDPA, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, pamäťové karty, 2 Mpx fotoaparát a mimoriadne lákavú cenu."

Citacia z canku:
"Samsung SGH-i780 sa radí medzi najlepšie smartphony. Ponúka Windows Mobile 6 Professional, dotykový displej s vysokým rozlíšením, QWERTY klávesnicu a pokrokové ovládanie optickými senzormi. Pridáva aj procesor Intel s taktom 624 MHz, HSDPA, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, pamäťové karty, 2 Mpx fotoaparát a mimoriadne lákavú cenu."

-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Tak nakoniec som dostal eTrex VISTA HCx. Parádne veci to má a je to aj o hodne citlivejšie ako všetky moje predošlé prístroje vrátane MDA Compact III. Vnútri v byte v pohode chytám štyri satelity a signál mi vypadne až na WeCku.
Pamäte to má podľa karty až do 2GB a mám tam natiahnuté mapyWest EU +podrobné mapy SKv5, CZ, HU, PL, Adria Route vrátane SlovakiaTopo2.
Už som bol aj nejaké Goecache pohľadať, detičky sa vytešovali a ja s nimi.
Parádne Vianoce.
PS:A totok tu spomínané sa už predáva v TMobile:
Pamäte to má podľa karty až do 2GB a mám tam natiahnuté mapyWest EU +podrobné mapy SKv5, CZ, HU, PL, Adria Route vrátane SlovakiaTopo2.
Parádne Vianoce.
PS:A totok tu spomínané sa už predáva v TMobile:
alcatelko napísal:
http://www.mobil.sk/clanok5925.htm
jo a sorry... TyTN...uz si nepametam ci je tam testovana uz verzia s gps alebo este bez ale gps je teraz uz standardne v tom...
Tak už zasa nič.
-
Tomino115
- skútrista

- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
- Skúter: neuvedený
Trocha obnovim po dlhsom case temu. Co by ste povedali za toto GPS: www.navigacia.sk/produkt/mio_c250/mio-c250.php , popripade na Garmin nuvi 200 (nedávno ho ponúkal v akcii Tcom) ? Ako sa riesi nabijanie baterie? Dik za rady 
podpis som si este nenastavil
- qyxza
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja mám nuvi 250 - v podstate totožné s 200vkou, presné rozdiely treba pozrieť v technickom popise, nabíjanie riešené cez 12V zasuvku v aute - zapalovač (kábel pribalený v krabici) prípadne aj keď ho pripojíš cez USB k PC (nuvi ma na zadnej strane miniUSB konektor), bateria je interná nedá sa meniť.výdrž podla toho aký je jas displeja a či máš aj hlasovú navigáciu do 4 do 8 hodínTomino115 napísal:Trocha obnovim po dlhsom case temu. Co by ste povedali za toto GPS: www.navigacia.sk/produkt/mio_c250/mio-c250.php , popripade na Garmin nuvi 200 (nedávno ho ponúkal v akcii Tcom) ? Ako sa riesi nabijanie baterie? Dik za rady
- rspeed
- motorkár

- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... mio c250 dostal pod stromcek svagor mojej polovicky,ked som tu hracku zbadal prestali ma ostatne darceky bavit a o 10 minut som stal pred domom a chytal satelity ..... pekna a funkcna hracka len som mal malo casu na zoznamenie - a hlavne mp3 mi isli len z karty,nevedel som ich dostat dovnutra...ale islo hlavne o GPS... a este ma mensiu obrazovku resp. uz su na trhu vacsie...
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
tomino, hlavna nevyhoda tejto masiny je, ze nie je vodotesna. musel by si riesit nejaky obal typu prezervativ, alebo nieco take, co je myslim dost nepohodlne, neprakticke a nespolahlive. alebo to pouzivat len pod bundou, co je rovnako neprakticke. a navyse, tieto cestne navigatory nefunguju, akonahle zides mimo cesty ktoru ma na mape (ak sa mylim tak ma opravte) - on potom zacne hladat ze na akej to ceste akoze mozes byt. turisticke navigatory (podla mna vhodnejsie pre teba) ti zobrazuju pekne polohu aj ked nie si na ceste.
- duky5
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
aj na navigaciach do auta sa da vypnut funkcia "drzat na ceste", takze vzdy vies kde presne si.
navigaciu mam normalne na plexi tym drziakom, co pouzivam v aute. drzi to dobre a presiel aj po riadnych nerovnostiach. drziak nevibruje o nic viac ako ked mam navigaciu v aute. za mokreho pocasia supnem na to frcak a je to vybavene.
sluchatko do ucha na dlhsiu cestu a ide sa
navigaciu mam normalne na plexi tym drziakom, co pouzivam v aute. drzi to dobre a presiel aj po riadnych nerovnostiach. drziak nevibruje o nic viac ako ked mam navigaciu v aute. za mokreho pocasia supnem na to frcak a je to vybavene.
sluchatko do ucha na dlhsiu cestu a ide sa
- Bobo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Celkom to nesúvisí s eTrexom, ale pokiaľ by niekto vedel poradiť....
Mám Garmin Nuvi200 a pokiaľ ho pripojím cez originál USB, ktorá s ním bola dodaná do autozástrčky 12V tak prebieha nabíjanie a v pohode fachčia všetky funkcie (navigácia, prehliadanie mapy, .....). Keď ho ale napojím cez klasickú USB šnúru, ktorá je zastrčená do autozásuvky cez adaptér (12V / USB), tak sa chová ako disk pri počítači. Nedá sa zapnúť, len ukazuje, že sa dobíja. Neviete niekto, kde je "pes zakopaný"?
Mám Garmin Nuvi200 a pokiaľ ho pripojím cez originál USB, ktorá s ním bola dodaná do autozástrčky 12V tak prebieha nabíjanie a v pohode fachčia všetky funkcie (navigácia, prehliadanie mapy, .....). Keď ho ale napojím cez klasickú USB šnúru, ktorá je zastrčená do autozásuvky cez adaptér (12V / USB), tak sa chová ako disk pri počítači. Nedá sa zapnúť, len ukazuje, že sa dobíja. Neviete niekto, kde je "pes zakopaný"?
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- marttinsk1
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 8:13 pm
- Skúter: Suzuki AN 400 Burgman
- Kontaktovať užívateľa:
Momentalne riesim dilemu, ako gps/pda pripevnit k skutru. Trocha som hladal a nasiel toto:
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/A ... XPS=&EXPA=
"Adaptér na brzdový třmen je velice elegantní, ale například u testovaného motocyklu zcela vylučoval možnost jeho použití v kombinaci se zpětným zrcátkem pro horní kuličku."
"Na závěr musím dát svůj vlastní pocit, že je toto řešení pro motorky trochu kontroverzní. Kapesní počítač je na evropské silniční cestování dobrá volba navigace za rozumnou cenu, ale na to je dokonalost odpružení tohoto nosiče až zbytečná. Jeho kvality na motorce se poznají zejména mimo asfalt s endury a při výpravných cestách do neznáma, ale to bych se pro změnu osobně nespoléhal na náchylný a citlivý kapesní počítač. Pokud bych ovšem hledal univerzální držák pro svoje PDA v našich podmínkách jak pro motorku, tak i pro horské kolo, zdá se mi tato sestava vhodným a praktickým řešením."
Na skuter je to asi az prilisny komfort mat odpruzeny drziak a tiez celkom financne narocne.
btw. tu je link na tie drziaky od Touratechu:
http://www.touratech.cz/html/dr_aky_a_napajeni.html
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/A ... XPS=&EXPA=
"Adaptér na brzdový třmen je velice elegantní, ale například u testovaného motocyklu zcela vylučoval možnost jeho použití v kombinaci se zpětným zrcátkem pro horní kuličku."
"Na závěr musím dát svůj vlastní pocit, že je toto řešení pro motorky trochu kontroverzní. Kapesní počítač je na evropské silniční cestování dobrá volba navigace za rozumnou cenu, ale na to je dokonalost odpružení tohoto nosiče až zbytečná. Jeho kvality na motorce se poznají zejména mimo asfalt s endury a při výpravných cestách do neznáma, ale to bych se pro změnu osobně nespoléhal na náchylný a citlivý kapesní počítač. Pokud bych ovšem hledal univerzální držák pro svoje PDA v našich podmínkách jak pro motorku, tak i pro horské kolo, zdá se mi tato sestava vhodným a praktickým řešením."
Na skuter je to asi az prilisny komfort mat odpruzeny drziak a tiez celkom financne narocne.
btw. tu je link na tie drziaky od Touratechu:
http://www.touratech.cz/html/dr_aky_a_napajeni.html
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Kuknite si na stránkau www.garmin.sk
Brutálne zlacneli GARMIN navigácie, hlavne turistické...
Konečne, však to mali predražené, až to pekné nebolo.
Ešte že prišla na trh ázijská konkurencia a dali si aj v Garmine povedať. 
Brutálne zlacneli GARMIN navigácie, hlavne turistické...
Konečne, však to mali predražené, až to pekné nebolo.
Tak už zasa nič.