zvysenie rychlosti
Moderátor: Moderators
zvysenie rychlosti
chcel by som zvisit rychlost lacno tak staco o 10km za hodku
keby sa pohram s valcekmi a pruzinkami dal by som trosu bohatsiu zmes mohlo by to ist??? ide mi to tak 50 teraz mozno ladeny vyfuk nejaky zohnat by nebolo zle
keby sa pohram s valcekmi a pruzinkami dal by som trosu bohatsiu zmes mohlo by to ist??? ide mi to tak 50 teraz mozno ladeny vyfuk nejaky zohnat by nebolo zle
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
do tych 10 prida multivar alebo lepsi ladeny vyfuk a doladenie motora...len valcekmi zmenis akurat akceleraciu
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no sak to hej ... ale pindat nemoze ked sa na tom odveze ... nezabudni na zmluvu a najlepsie je tak to tam opisat ze kazdy bol s tym oboznameny so stavom a ze nic nebolo zatajene a tak .. su aj na nete tie zmluvy minule som to pozeral
... hodilo by sa par km naviac to je pravda... moze si powedat ze to si radsej kupim novy
mno 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
ale je tam vsetko vymenene od kluky kruzky tesnenia loziska vsetko skoro mrdo prachov ma to stalo aj to koli j.. servisu tak som si to radsej robil uz sam a zmluvu mam z autobazareeu tam je super spravena
a je rpavda ze to ide dost pomaly ale to skor pre baby vyhovuje a v mesto to uplne stacii zas to ma len 1,5-2litrovu spotrebu na 100km a ja som ho chcel za 16 supnut ale asi tot azko aj s prilbu a rkavinamy kao zamok lekarnicka(preistotu) ale aj ked ho supnem za 14 nebude vadit bo chcem auto nejake si kupit
a je rpavda ze to ide dost pomaly ale to skor pre baby vyhovuje a v mesto to uplne stacii zas to ma len 1,5-2litrovu spotrebu na 100km a ja som ho chcel za 16 supnut ale asi tot azko aj s prilbu a rkavinamy kao zamok lekarnicka(preistotu) ale aj ked ho supnem za 14 nebude vadit bo chcem auto nejake si kupit
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750