Od 15 - 125ccm ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Jan 17, 2008 7:38 pm

Ak by som bral spravodlivost do vlastnych ruk v pravom a plnom slova zmysle, tak by som pretekarov obmedzoval, kde sa da, za akychkolvek okolnosti, ba by som ich aj blokoval, napr. ked by islo oproti auto, tak by som siel 30km/h (a nic z toho zdaleka nerobim, v drvivej vacsine minut stravenych za volantom idem pokojne, rychlejsi (mimo mesta) ma dobehne a obehne a pokracuje).

1. pripad (vodic prebieha oproti mne): bavim sa cely cas o obiehani mimo mesta, soferi iduci oproti mne o mne velmi dobre vedia, ohrozuje ich pretekar, ktory ich obieha a nie ja... trubenie sa ma pouzivat len v pripade, ze sa tym zabrani dopravnej nehode, co je v podstate aj moj pripad... a blikanie je vidiet lepsie nez trubenie pocut.
98 az 99% rychlo iducich ludi na cestach su pretekari, kolko ludom denne hori dom a pod.? Skor im horia terminy, co ich vsak NEOPRAVNUJE ohrozit mna... (ani obmedzit) alebo su to proste pretekari.

2. pripad (vodic obieha mna): toho vodica svojim pridanim plynu nijako neobmedzim... teda ani nezdrzim... neobmedzim ani neohrozim.

Moznosti je milion, ale pretekar ako taky je tou daleko najpravdepodobnejsou moznostou...

Mozes a nemusis reagovat, svoj nazor som si napisal, necham ostatnych, nech posudia... som vsak toho nazoru, ze ak sa budeme pretekarom uhybat, tak sa nikdy nepoucia a svoj netolerantny a agresivny sposob jazdy nezmenia. Policajti na cestnych piratov nedohliadaju tak, ako by mali a ja nevidim nic zle na tom, ze niekoho, kto ma obmedzi a ohrozi, vyblikam a vytrubim (hlavne mimo mesta).

PEACE. :duckie:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"