Peugeot elystar 150cm

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
tojler123

Peugeot elystar 150cm

#1 Príspevok od užívateľa tojler123 » Pi Jan 18, 2008 3:25 pm

Zdravím Vás páni.Takže dnes som si doniesol skúter peugeot elystar 150 cm r.v.2004 s drobnými kozmetikými chybami.Foto pridám zajtra.Chcem sa opýtať, kde dostať náhradné diely na tento skúter.Treba mi tu mriežku pred chladič, plexisklo a krytku spätného zrkadla.A ešte niečo je tu niekto odborník.Všetko mi ide okrem ťachometra a km.Môže to byť čidlo?Vopred dakujem.Ináč myslím,ža na ten rok za 34.000Sk s TP a SPZ to ujde či nie?

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Jan 18, 2008 3:30 pm

elistar na diely rozpredava jeden na cz fore...cize tam by si splasil...inac asi len v pezote...a zjavne ti prdlo tachometrove lanko alebo nahon...aj to sa da kupit...mozno aj rms to ma ako neoriginalny diel (napis mi niekedy vecer na icq a mozem pozret ci je...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Jan 18, 2008 3:32 pm

jo v pohode. s tymi dielmy to nemusi byt az tak ruzove ale mozes skusit nejake vrakoviska alebo zaimprovizovat. tachometer budes mat asi odtrhnute lanko to si vies skusit lahko aj rukou ked odsrobujes bowden a vytiahnes ho ale moze byt aj ze mas pokazeneho slimaka lebo tachac samotny ved uvidis. zrkadlo ta vyjde lacnejsie asi nove

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jan 18, 2008 3:36 pm

na pazoty skutre je vela nadavok hlavne na elektricke veci ,jeden cech si tam s elystarom uz pol roka newie rady bo mu nechce startovat :D
ak zabozrut tak Citroen...to je znacka :D
podpis som si este nenastavil

tojler123

#5 Príspevok od užívateľa tojler123 » Pi Jan 18, 2008 4:13 pm

Diky moc za rady ste ozajstný priatelia.Ešte som sa nestretol s takou náklonosťou ako na tomto fóre pravdaže v dobrom slova zmysle.Ešte raz moc dík.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jan 18, 2008 4:30 pm

zase tych elystarov vela nebeha a vela sa nevozili to je problem veci od ruky alebo srotoviska
podpis som si este nenastavil

tojler123

#7 Príspevok od užívateľa tojler123 » Pi Jan 18, 2008 4:33 pm

ja viem,že je to problém a sú na to strašne drahé ND,ale čo už...Ak o niečom budete vedieť tak prosím dajte vedieť.Vdaka

tojler123

#8 Príspevok od užívateľa tojler123 » Pi Jan 18, 2008 5:47 pm

Ja som tiež rozmýšlal nad lankom tachometra,ale tachometer je zvlásť budík a km ukazuje digitálne na inom displeji a tie tiež stoja.Aj tak to bude lanko?

tojler123

#9 Príspevok od užívateľa tojler123 » So Jan 19, 2008 10:36 pm

Nikto nevie poradiť s tým ťachometrom.Dnes som rozobral predné koleso a nie je tam tachometrové lanko,ale len magnetický snímač.Tak neviem kde môže byť chyba.Nemôže to byť poistka?Neviete kde to môže mať poistky?Neviete niekto kde by sa dal stiahnuť servisný manuál na Peugeot Elystar 150cm?

tojler123

#10 Príspevok od užívateľa tojler123 » Ne Jan 20, 2008 5:10 pm

Takže tacho a km už idú.Vo zväzku káblov boli 2 roztrhnuté.Už len ND.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"