potrebujem pomôct, neštartuje mi scooter
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
potrebujem pomôct, neštartuje mi scooter
no takze konecne zlegalizovany scooter a neska startujem a nejde. Proste nakopavam a vôbec sa nechyta. Elektricky tiez nejde lebo mam slabu baterku. Ked som tam dal baterku z druheho ktora je dobra tak elektricky vôbec any necuklo. Sviecku som skusal cistit, iskru hadze, sviecku po vybrati bola vlhka cize asy aj stavu dostava. Neviem si stym rady. Prosim o vase rady co stim mam robit. Vopred dakujem za rad. 

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ja si aj myslim ze to bude v elektrike lebo som pisal ze elektricky starte si any necukne aj ked som tam dal novu baterku....a zadne brzdove svetlo tiez nejde....lebo som rozoberal elektriku na volante ale len to brzdove svetlo a nejde nevim preco uz kadejako som to skusal a nejde....v poistke to asy nebude lebo truba ide aj smerovky ja nevim.... 

kadze ti iskru??? ak ti hadze iskru tak to nebude v elektrike a podtlak zistis lahko hadicku z motora co ide do karbiku taka mala tenka odpoj od karburatora a fukni do nej a vysksuaj nakopnut ked do nej fuknes tak vlastne tym das bennzim do karburatora opravte ma ak sa mylim a pozri si aj vyfuk ci neni upchany a starter ten ti toci s kluku iskra ti ide od cievky aspon si myslim a keby ti enjde starter tak by ti to malo ist nakopnut
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
brzdove nesvieti ani jednou packou? ci neodisli spinace...tam padom aj el.starter blokovany...ale na nakopavacku musi chytit ak je iskra a good sviecka.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No poviem ti ze ked dava iskru nemusi zapalit toto sa aj mne stalo napr. sla iskra aj benzin ale nejako ta iskra bola SLABA
alebo co .. a mne sa stalo toto na scoote na jesen min. rok a aj benzin tiekol aj sviecka bola idealne "mokra", podtlak setko mal aj iskra jak bulo a setko bolo ok. a NIC za dva dni som kopol a na prvy krat nastartoval na 15sek. zrazu brrr. zhasol a uz nic uz som ho nenastartoval ani za bohasom sa na to vykaslal a rozobral som ho do srobika... takze uvidime teraz ako pojde... a podtlak skusis tak ze vymotujes sviecku a fajku si daj dakam mimo nech ta nekopne a strc prst ak namiesto sviecky.. proste to zapchaj prstom a potom skus kopnut alebo niekto iny ... mozes aj niekolko krat a uvidis ci ci prefukne okolo ( musi ) a aky to ma tlak.. tobudes citit popripade ci ti ide aj dostatocna stava ale myslim ze to bude v karbiku ...
( baterku tiez skus aka je ) a ako sme to robievali my ze
strcis prst do fajky a jemne tocis s nakopavackou az kym ta nekopne ak hej je dobre a ak nie zrychlujes a ked ta nekopne tak je zle
samozrejme najprv poskusaj druhe sviecky ! potom napis ... sak zaklad zhruba vies co mash spravit
tak vyskusaj ( dufam ze mne to pojde
)

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
pravdepodobnost ze mas zlu sviecku je asi taka jak ze najdes po ceste do toho obchodu na ceste kufrik s milionom korunodo napísal:neska by som to rad vyskusal ale kdo vie ako to dopadne lebo v tychto leviciach je jeden obchod na motorky a tam zastihnut majitale je problem...potrebujem kupit sviecku....dakujem za rady
alci:ano any jednou packou nesvietia...kde sa nachadzaju tie spinace??
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
tak hej ale ked nekupim novu tak to nezistim ze ci to je na sviecke alebo nie...theruck napísal:pravdepodobnost ze mas zlu sviecku je asi taka jak ze najdes po ceste do toho obchodu na ceste kufrik s milionom korunodo napísal:neska by som to rad vyskusal ale kdo vie ako to dopadne lebo v tychto leviciach je jeden obchod na motorky a tam zastihnut majitale je problem...potrebujem kupit sviecku....dakujem za rady
alci:ano any jednou packou nesvietia...kde sa nachadzaju tie spinace??
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja si myslím, že to sviečkou nebude (ale neviem čím presne, dosť problémov sa môže vyskytnúť) a nekupuj si hneď dva spínače, skús si kúpiť len jeden a vyskúšať, mal by si to zohnať aj v tom obchode s motorkami, alebo si požičaj od niekoho, až máš kamoša a vyskúšaj, lebo naraz obidva spínače pokaziť no neviem (ale keď sa darí tak sa darí)