Na záver:
Je jedno(aspon mne osobne) kto aky skuter ma...nezalezi na tom ci ma bohatych rodicov,ktori mu kupia skuter za 90 000 sk alebo ci si sam nasetri 10 litrof a kupi si jazdenu cinu.Tak ci tak ma to 2 kolesa a ked je ten dotycny dobry partak,pojdem s nim aj ked bude mat babetu.
Sam som mal jeden z najslabsich scootrov v nasej partii a jazdili so mnou ludia na 600vke fazeri,na choppri (nespomeniem si na znacku,objem toho choppra bol 1500ccm)maxiscootristi,skutristi na tuningovych skutroch ze focus?

...(mozete si to overit na foto v diskusii vychodne slovensko)
Z tohoto fora poznam hlavne focusa...pametam na nase stretnutie pri hale.Od naseho stretnutia sme dali do dvoch mesiacov dohromady partiu scootristov,motorkarov a vznikla nam z toho presovska zmes motorkarov(motorkar=clovek co jazdi na niecom co ma motor a 2 kolesa)
Na toto forum som prisiel koli tomu,lebo som chcel najst ludi,pre ktorych je jedna stopa(bez rozdielu znacky masiny,rasy a pohlavia) zivot.Ale tu sa naozaj velmi tazko hladaju.Mozno je to vsak uplne inac.Na nemenovanom motorkarskom serveri bola tema "Ini za klavesnicami,ini v skutocnosti"(mal som moznost spoznat dr.snake-a osobne

).Verim ze to je takto,lebo mi potom je z polovice ludi na tomto fore blivno.
Na zaver vam chcem zapriat(ano aj mojim neprajnikom) stastnu sezonu 2008 bez nehody,vela najazdenych km a silu v piestoch.
PS:toto je moj posledny prispevok sem na toto forum pokial tu bude tolko "kvazirasistov

" ktori nenavidia cinske sk utre.vsetci co odomna nieco potrebujete,kludne piste SS alebo si ma najdite cez google na inom fore.(pouzivam nick donmartin alebo lolman)