scootre v Parizi
Moderátor: Moderators
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
scootre v Parizi
zopar fotiek skutrov z Pariza, co som porobil v novembri. okrem poslickov tam jazdia mladasi, starsi pankovia, nahodene mlade babenky ale aj tetky v cizmach a kabatoch. je tam plno MP3 a X9 od Piaggia, dalej Gilery, Burgmany, Vespy, ...
kuk sem
kuk sem
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
super fotky 
ja sa priznam, ze prve dni v parizi som bol absolutne ohromeny z dopravy v parizi...od mnozstva aut a skutrov na ceste, cez absenciu vyznacenych jazdnych pruhov (kuknite este raz na fotky, jazdne pruhy tam nie su, iba oddeleny protismer) a zdanlivy chaos v jazde az po absolutnu prednost chodca na prechode.....
pridam aj ja par zaujimavych fotiek ak mozem
bicykle zamknute zasadne bez sedla

alebo sedlo zamknute zvlast

no a to parkovanie aut krv na krv

ja sa priznam, ze prve dni v parizi som bol absolutne ohromeny z dopravy v parizi...od mnozstva aut a skutrov na ceste, cez absenciu vyznacenych jazdnych pruhov (kuknite este raz na fotky, jazdne pruhy tam nie su, iba oddeleny protismer) a zdanlivy chaos v jazde az po absolutnu prednost chodca na prechode.....
pridam aj ja par zaujimavych fotiek ak mozem

bicykle zamknute zasadne bez sedla

alebo sedlo zamknute zvlast

no a to parkovanie aut krv na krv

- owwidius
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
jasne bicyklov tiez asi milion. a sranda ze tam sa tiez na tom nevozia jak u nas len mladasi a sportovci, ale normalne pankovia a tetky slusne obleceny. u nas si to neviem predstavit. niektori si beru sedlo, niektori aj koleso co som videl.
a chaos na cestach sa aj mne zdal obrovsky, netrufol by som si asi jazdit tam na skutri, i ked asi je to tam ohladuplnejsie zo strany vodicov. ale tie krizovatky kde sa stretava len tak z nicoho nic 7 ulic, dovidenia..
a chaos na cestach sa aj mne zdal obrovsky, netrufol by som si asi jazdit tam na skutri, i ked asi je to tam ohladuplnejsie zo strany vodicov. ale tie krizovatky kde sa stretava len tak z nicoho nic 7 ulic, dovidenia..
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
K obsahu sa nebudem vyjadrovat... Owi, ak si to osobne ty fotil, tak gratulujem, ako ku zrucnosti fotografa, tak ku kvalite fotiek z fotaku... ale to video, kvalitativne, stoji za dve veci... ale foto krasne, toto sa vie spravit len skuseny fotograf s dobrou masinkou, predpokladam zrkadlofka...
- owwidius
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
dik. u videa je problem ze aj youtube aj video.google.com pouzivaju nejaku svoju kompresiu, a ta to video hrozne dod*be
este som to nevykoumal jak na to. porad nieco. ja som daval divx u mna, a vyzera to dobre, ale akonahle to niekam uploadnem, hrozne sa to zhorsi... plus nikde to nechce spapat vacsie rozlisenie ako 320 na sirku...

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no, zakladom je, ze kazde video mierne postriham a v editore ho dam ulozit ako mp4 v nizsom rozliseni. krasne to zreze datovu velkost a potom to upne do google video a kvalita je znatelne lepsia.
ked to video supnes z fotaka rovno na server, ten si to video musi upravovat a nikdy to nie je tak kvalitne ako ked to urobis sam na PC
ked to video supnes z fotaka rovno na server, ten si to video musi upravovat a nikdy to nie je tak kvalitne ako ked to urobis sam na PC
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
na youtube ci googel treba dat video nekomprimovane, pokial je tam nejaky DivX, on ho rozpozna, no musi si ho prerabat a hen, strata kvality, ked bude nekomprimovane, nemusi nic robit a probi si to tak ako chce on sam...
Inak na video pouzivam Sony Vegas programek, spickova zalezitost, jedoduche a dokonale...
Inak na video pouzivam Sony Vegas programek, spickova zalezitost, jedoduche a dokonale...
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
v chorvatsku ich je tez kopec ale z toho kopca ich je kopec rozbitych...bez plastov...bez svetiel...samozrejme bez znacky...a prilbu??to tm pozna 1 z 200 a aj to je taky co ma maxiskuter...
Naposledy upravil/-a jeffo v Ut Dec 11, 2007 4:19 pm, upravené celkom 1 krát.