aki pomer pouzit pri miesani benzinu rucne
Moderátor: Moderators
aki pomer pouzit pri miesani benzinu rucne
Aki pomer benzinu a oleja mam pouziivat pri miesaniii do malaguti f15firefox ked je skoro vsetko seria dakujem
podpis som si este nenastavil
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
normalny pomer sa dava 1:50
ja som paranoik, davam min 1:40
pri zabehu sa doporučuje 1:33
ked je teplo a maš vzduchača, daval by som kludne 1:30
rozumej ako 50 dielov benzinu a jeden diel oleja
(pre tých čo by chceli rýpať ked som napísal že "dávam", lebo scoot ešte nejazdi, to davam plati pre krovinorez aby som sa dostal do garaže)
ja som paranoik, davam min 1:40
pri zabehu sa doporučuje 1:33
ked je teplo a maš vzduchača, daval by som kludne 1:30
rozumej ako 50 dielov benzinu a jeden diel oleja
(pre tých čo by chceli rýpať ked som napísal že "dávam", lebo scoot ešte nejazdi, to davam plati pre krovinorez aby som sa dostal do garaže)

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
najviac by som daval 1:35 pri zabehu...pri 1:30 uz velmi vela oleja nespali...aj pri 1:35 este dost prska von...pri 1:40 by uz malo byt ciste spalovanie...a moderne oleje su uz o inom ako m2t spred 30tich rokov kde bolo na zabeh 1:25 a na jazdu 1:33...skor by som vyberal spravny olej pre dany motor ako liat vela nevhodneho oleja 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
a este ze ci mooozem liat do nadrzi
proste ze ci mozem po natankovaniii na benziiinkerovno do naaadrze naliat benziiin alebo mam vopred zmiesat benziiiin v nejakej bandaskeeeee.
ide o to ci sa olej neusadiiii na spodku naaadrze ked nalejem tam
ide o to ci sa olej neusadiiii na spodku naaadrze ked nalejem tam
- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
mne sa osvedčil do normlaneho skutra repsol 2t scooter od alcatelka. tušim 
a ked ideš liať na benzinke, je to všetko ok, ale odporučam naliať olej na 5 litrov benzu, a potom natankuješ 5 litrov benzu, zamieša sa to, a maš to aj v presnom pomere... kamarat čo ma jawku tak nosi decacičik s ryskou.

a ked ideš liať na benzinke, je to všetko ok, ale odporučam naliať olej na 5 litrov benzu, a potom natankuješ 5 litrov benzu, zamieša sa to, a maš to aj v presnom pomere... kamarat čo ma jawku tak nosi decacičik s ryskou.
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Kontaktovať užívateľa:
alebo ked chces tak ti tu nadobku mozem objednat ked budem brat neco zo shopu

Naposledy upravil/-a DamiBiker v Pi Jan 18, 2008 2:35 pm, upravené celkom 1 krát.
- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
1:50 je všeobecne pre všetky dvoj takty. hovorim že keby som mal AC a jazdim po meste ked je 30+ C tak davam 1:40, lebo som paranoikmomoo napísal:tak viem ze 1:50 ale tak ked tu pisal ze pri AC a tak .. tak zato som sa pytal .. a spotreba pod 4 litre 180-190km na 7litrov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No ja tiez vyhadzujem cerpadlo a idem miesat rucne na pripomienky ostatnych co mi pisali ci mi *ebe ze mam full tuning a tak radsej mam miesat rucne... kupil som tiez radsej zo scootlandu tuto srandu

je to take male a sikovne ani som necakal
mierka 1:50 1-5L
.. a je to ...hadam mi to aspon nieco pomoze aj ked sa mi nece moc olej nosit zo sebou .. ALE som rozmyslal tak, ze do tej olejovej nadrzky ( si ju necham v scoote ) si dam olej a aj hadicku vyvediem .. a zapcham ju nejako na spodku a ked budem na pumpe otvorim nacerpam si odlejem to do nadrze zavrem utrem a idem dalej .. LOL parada si howorim ze nemusim aspon olej nosit zo sebou .. aj ked budem ale v nadrzke 

je to take male a sikovne ani som necakal

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
nad tym som rozmyslal aj ja ale potom som neprisiel na nijake uspokojive riesenie lebo ja mam tu nadrzku taku clenitu ze zhora priamo tam nic rovne nedostanem a meranie by tiez bol pri nejakom precerpavani problem tak to radsej robim tak ze velku striekacu dam do nadrze a rucne nalejem do nej 50 ml potom to tam vtlacim a znova to iste. utrem servitkom a hotovo