potrebujem pomôct, neštartuje mi scooter
Moderátor: Moderators
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Tak zas na druhú stranu, bude mať náhradnú sviečku a tá jesť nepyta. Náhoda je blbec. Ale asi zrada bude inde, keď vlastne nefunguje vlastne nič čo tam žere elektrinu
. Tie spínače premeriaš zadarmo, nemusíš hneď kupovať. Stačí ti dať žiarovku na dva kábliky a prepojiť to s tým spínačom k baterke.

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
spinacov je asi 10druhov takze jedine ak mas zhodou okolnosti rovnake...a dokonca rox ma dva druhy spinacov a zalezi od roku vyroby ake su tam...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
AHA AHA lol a ze nebude to tak ... no aspon som si dobre myslel
lebo mne sa toto neraz stalo s jawami .. a motor ako motor .. ze tak si nasiel kufrik s milion korunami .. POCuj a tie spinace NEKUPUJ ... mne to tiez vobec neslo a verim ze si aspon trochu sikovny .. tak ho jeden aj druhy odsrobuj a on sa Da rozobrat ... tak tam su take dve plosky medenne a v strede taky kolik na pruzinke podla toho ci vypina v tahu alebo pri stlaceni tak sa tam spajaju tie plosky tak ja som to mal tiez len v tom ze som to mal zaoxidovane... tak som to jemnym smirglom prebrusil ocistil a nastriekas tam trochu WDcka zasrobujes a za 1h mas po probleme
vjes jaky som bol rad ked som to spravil sam nikto mi ani nepowedal co a ako mam spravit
vacsinu setkych veci som tak sam dosiel
vtedy to vies najlespsie spravit
tak to skus je mozne na 70% ze to je ono , najma po zime

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
howori sa ze vysycha ale tam neni taka plocha na ktorej by to bolo az take ako to je na bicyklovej retazi napr.. a neopotrebovava sa to tak ale daj tam co ces.. nieco na namazanie nech to neni tak moc nasucho 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
neverim ale nevadiodo napísal:dakujem vsetky za rady a za vsetko....rox uz opraveny...ak vaz zaujima co bolo tak to bola sviecka na chybe kupil som novu a hned naskocilo....asy bola prechlastana alebo si uz prezila svoje..tak ete raz diki moc kazdemu

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
no ako nemal som odmotovany kupil som novu sviecku...odmontoval som staru dal som palec na tu dieru v volci kam ide svicka na prazdno som kopol parkrat dal som nou a na prvy sup naskocilo....theruck napísal:neverim ale nevadiodo napísal:dakujem vsetky za rady a za vsetko....rox uz opraveny...ak vaz zaujima co bolo tak to bola sviecka na chybe kupil som novu a hned naskocilo....asy bola prechlastana alebo si uz prezila svoje..tak ete raz diki moc kazdemunemal si z nej iba odmontovany vrch co sa pripaja na kabel?
podpis som si este nenastavil