Pneumatiky
Moderátor: Moderators
- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
jasne, ze to treba zjadit, videl som pekne video, kde to nespravil a bol hned na zemy... ake to su neviem, ale viac ludi v tejto teme napisalo, ze su dobre.... ale stale zvazujem Pireli, lebo na gumach a brzdach az tak moc setrit nechcemtheruck napísal:co je to mitas? tak ked uz kupujes laciky tak tam daj aspon nejake zavodne zmesi nech sa nevyrubes hned na prvej zakrute. a potom nezabudni ze nove gumy treba najprv trosku zjazdit takze prvych 50 km opatrne
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nechapem jak môže niekto šetriť na gumach na motorku...
a chalan písal že mu nejde o peniaze ale o kvalitu a vykon
tak stopnite tie mitasky a podobne kravoviny. ano môže sa stať že je nejaký kus dobrý (alcatelko bol s nimi spokojný) ale asi nie zo srandy sa to nepouživa, na zavodoch tu, cz, či de.
takže dobre gumy ktoré by som ja kupil sú jedine Sava, Heidenau, alebo Dunlop
a chalan písal že mu nejde o peniaze ale o kvalitu a vykon
tak stopnite tie mitasky a podobne kravoviny. ano môže sa stať že je nejaký kus dobrý (alcatelko bol s nimi spokojný) ale asi nie zo srandy sa to nepouživa, na zavodoch tu, cz, či de.
takže dobre gumy ktoré by som ja kupil sú jedine Sava, Heidenau, alebo Dunlop
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no nazor je ze gumy treba poradne
aj ked v tvojom pripade bude vsetko lepsie ako to co si tam mal z obchodu (bez urazky a bez flamewaru). gumy kupujes raz za cas tak si tam daj poradne
ja mam v predu savu mc16 soft lebo sa mi smykal predok stale (aj na zraze v slalome lol ) a v zadu mam pirelli SL26. ked nepoznas nejaku znacku tak si kup radsej znackovu gumu. to ze ti niekto napise ze mitas su super a su to jeho zatial prve gumy a vyhovuju mu neznamena ze su super dobre aj pre teba aj ked neznamena to ani to ze niesu
.
nekupuj kocku v mechu. ja ti mozem odporucit aj tu savu aj tie pirellky konkretne tie typy.

ja mam v predu savu mc16 soft lebo sa mi smykal predok stale (aj na zraze v slalome lol ) a v zadu mam pirelli SL26. ked nepoznas nejaku znacku tak si kup radsej znackovu gumu. to ze ti niekto napise ze mitas su super a su to jeho zatial prve gumy a vyhovuju mu neznamena ze su super dobre aj pre teba aj ked neznamena to ani to ze niesu

nekupuj kocku v mechu. ja ti mozem odporucit aj tu savu aj tie pirellky konkretne tie typy.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
tu maju pneu www.az-pneu.sk
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
inac neviem co ma furt niekto proti mitasom (hlavne ty co ich max na obrazku videli...) mitas s09 a s10 su z meksej zmesy ako sava mc 16 (nie soft ale standardne mc 16). na bezne jazdenie su to uplne skvele gumy...a planujem aj taku vec do buducna na standardnych mitasoch ist jeden race...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov