PoMooooC! nestartuje scoot
Moderátor: Moderators
- DNS
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
PoMooooC! nestartuje scoot
No konecne slnecno uz cely den som cakal ze idem jazdit a scoot nestartuje........... Takze som nakopaval lebo baterku nemam dobitu......... A ked nakopavam tak z valca tecie olej :SSS....... Teraz co s tym???
Naposledy upravil/-a DNS v Ut Jan 22, 2008 5:47 pm, upravené celkom 2 krát.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
si daval dole vyfuk? ked ti z valca tecie olej...a to ze ti tecie od tial je zahada nakolko jedina moznost aby sa ti tam dostal je ze mas nejak divne posrate olejove cerpadlo a chyba ti spetny ventil na oleji a samospadom ti ho natiekla plna klukovka...inac sa obcas stava ze sa ti vzprieci plavak a mas plny motor benzinu...das dole karb a klapky a nechas ho odparit sa...a vypustis karb aby sa si plavak nazad sadol...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
A este ze co je to ze baterku nemam nastartovanu
asi dobitu ze___?? lol
no tak si ju nabi, aj iskra moze byt slaba aj ked ide, hlavne prva vec pozret sviecku a odkial ta "tekutina" tece !! lebo aj mne z valca take jak olejove s hlinou ani nie az tieklo ale ked som dlhsie jazdil tak aj hej zistil som ze to bola len spina max nieco co tam vytieklo a ani nemalo odkial ... z filtra ti moze tiect, alebo ta hadicka olejova moze byt zla kukni co sa da hlavne odkial to tece a sviecku ... vycistit oboje a sviecku skusit inu ...
... ja ked som nemal net setko som sa sam musel ucit a skusat tak skus aj ty

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Olej pretekal aj na mojom starom scootri ak to zvykne robiť tak je zlý spätný ventil čo je na čerpadle ale mne sa ho nepodarilo utesniť furt pretekal. Takže jediné rišenie je pri odstavení scootra na zimu vysať všetok olej z nádržky a na jar opať naliať. Alebo ak je už plný motor oleja tak jedine ho skúsiť odsať ak sa dá dostať cez nasávacie klapky ak nie tak jedine dať dole valec a tadial odsať . O inej možnosti neviem. lebo ak je toho oleja moc tak to nechytí ani za hodinu nakopávania....zasere to sviečku .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- DNS
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
kde sa mi zacina vyfuk odtial mi tece.......... a ano sorry chcel som napisat ze baterku nemam dobitu sorry............... no nieco hej taka spina, alebo co, nemam tusenie co to moze byt, kamarat hovoril ze sa mi do**bal plavak......... no nvm......... takze idem dobit baterku........ ale vela mi to nepomoze ked mi tam aj tak bude nieco kvapkat, mozno to je benzin, len je taky zaspineny ze nvm ani odhadnut co to je :s.... urcite to odtial tece lebo som to cele prezrel a odtial to tece kde sa zacina vyfuck.
hmm utri prach zo zeme a nebude zaspinenyDNS napísal:kde sa mi zacina vyfuk odtial mi tece.......... a ano sorry chcel som napisat ze baterku nemam dobitu sorry............... no nieco hej taka spina, alebo co, nemam tusenie co to moze byt, kamarat hovoril ze sa mi do**bal plavak......... no nvm......... takze idem dobit baterku........ ale vela mi to nepomoze ked mi tam aj tak bude nieco kvapkat, mozno to je benzin, len je taky zaspineny ze nvm ani odhadnut co to je :s.... urcite to odtial tece lebo som to cele prezrel a odtial to tece kde sa zacina vyfuck.
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
pozri poutieraj to, vycisti daj dole fcuk a tam to tiez aj kartacom zeleznym prejdi ale nakopni si ho tak aby si mal tam piest v tej dure alebo si tam daco strc nech ti to nenapada dovnutra a ocisti to potom tesnenie kukni ake mash a ked tak kup alebo sprav ... Mne to robilo tiez pod fcukom to frkalo az na kostru ...
tak si to tam vycisti a ece predtym si to pretri len tak na prst a uvidis co to je, ale podla mna to bude uz olej s benzinom a ten sa za chvilu odpari a ostane ti olej s prachom ak tam daky mash tak to zostane total huste a take blee, zle to ide dole poznam to
ja som presne toto spravila ked zlozil scoot verim ze to bude O.K.
tesnenie som si vyrobil z ineho vyfukove presne vyslo

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- DNS
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
no akoze po tyzdni som ju isiel pozret a vtedy som este skusil raz nastartovat (bola kosa a sytic som mal dole) a hop........ hned na prve mi naskocila a vobec nic mi netieklo
huraaaaaaaaa odvtedy som spravil nejakych 20 km......... je to normalne???? (asi som ju prezral vtedy)