Reset pocitaca
Moderátor: Moderators
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 8:13 pm
- Skúter: Suzuki AN 400 Burgman
- Kontaktovať užívateľa:
Reset pocitaca
Nevie niekto ako resetnut pocitac? Menil som olej a stale mi vypisuje change oil. Mne by to nevadilo, keby rucicka palivomera nebehala hore dole - cize nevidim kolko mi paliva ostava.
Skuter: Yamaha Teo's, motor Minarelli - ten isty ako v majesty 125, madison 125 atd.
Vopred dik.
Skuter: Yamaha Teo's, motor Minarelli - ten isty ako v majesty 125, madison 125 atd.
Vopred dik.
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Viem Bacilko. Ospravedlnujem sa, lenze motoride bol zas strasne pomaly a nenacitalo mi diskusiu. Sorry.
Skusal som to s tym zapnutym klucikom a tlacidlom, change oil nevypisuje. Ale stale mi beha rucicka palivomera hore-dole a ani hodiny mi spravne neukazuje, vzdy mi jedno cislo blika, ako keby som ho siel nastavovat.
A este jedna vec ma zaujima. Co moze klepat, ked vytocim skuter (nie uplne moc, ale dost ho vytocim) na stojane a potom pustim plyn, tak mi nieco zaklepe tak na 2-3 sekundy..
... riesim presne toto aj na motoride (uz mi ide). Ak na nieco pridem, dam vediet ako som to poriesil.
Skusal som to s tym zapnutym klucikom a tlacidlom, change oil nevypisuje. Ale stale mi beha rucicka palivomera hore-dole a ani hodiny mi spravne neukazuje, vzdy mi jedno cislo blika, ako keby som ho siel nastavovat.
A este jedna vec ma zaujima. Co moze klepat, ked vytocim skuter (nie uplne moc, ale dost ho vytocim) na stojane a potom pustim plyn, tak mi nieco zaklepe tak na 2-3 sekundy..
... riesim presne toto aj na motoride (uz mi ide). Ak na nieco pridem, dam vediet ako som to poriesil.
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
to mi nic nehovori
.. asi to niekam dovezem. Inac slape ako hodinky. Nic mu neni len ten zvuk, ale to mi robilo od kedy som ho kupil. Chcel by som, aby bol na tuto sezonu 100% pripraveny. Nevedel by niekto odporucit nejakeho dobreho mechanika? Ako to tu tak citam, vidim ze alcatelko sa tomu celkom rozumie..

podpis som si este nenastavil
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
uuf tak to mi odlahlo
.. dneska bolo krajsie, tak som konecne zahnal abstak. Parada, ide super.
Len stale neviem preco mi ta rucicka beha hore-dole.
Strasne zle to vidiet, ale ked sa pozriete na pravo, tak zazrete ako ta rucicka beha.
Robi to aj za jazdy, obcas sa zastavi a ukazuje tak minutu palivo. Cim to moze byt? Ma to nieco spolocne s elektrikou?

Strasne zle to vidiet, ale ked sa pozriete na pravo, tak zazrete ako ta rucicka beha.
Robi to aj za jazdy, obcas sa zastavi a ukazuje tak minutu palivo. Cim to moze byt? Ma to nieco spolocne s elektrikou?
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Môže byť dakde blbý kontakt na plaváku na meráku na pluske čo napája palubovku...... je toho veľa kde môže byť zrada. oddeklovať zapnúť klúčik a hýbať káblami na konektoroch a malo by sa to prejaviť ....A môže byť zlý aj samotný plavákový snímač v nádrži alebo samotný merák dakde vo vnútri ako sú kontaktované drôtiky od cievok čo točia ručičkou....marttinsk1 napísal:uuf tak to mi odlahlo.. dneska bolo krajsie, tak som konecne zahnal abstak. Parada, ide super.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Plavak to nebude. Pretoze ked som dotankoval, zacalo to behat v mensom rozsahu.
Proste ked dotankujem, tak rucicka beha len potial, pokial je natankovane a takisto ked som dal nabitu baterku tak to ukazuje, uz rucicka beha len v malom rozsahu. Medzi plnou nadrzou a nabitou baterkou.
Dobre ukazuje, len nechapem preco stale beha?
Proste ked dotankujem, tak rucicka beha len potial, pokial je natankovane a takisto ked som dal nabitu baterku tak to ukazuje, uz rucicka beha len v malom rozsahu. Medzi plnou nadrzou a nabitou baterkou.
Dobre ukazuje, len nechapem preco stale beha?

- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- marttinsk1