Yamaha Slider - FoXiK

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#51 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 30, 2008 10:14 pm

setci na mna seriete co ???? :( :cry: :shock: :lol: :lol:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

mino2
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
Skúter: neuvedený

#52 Príspevok od užívateľa mino2 » St Jan 30, 2008 10:29 pm

Ja nie, pekná robota. Už je lepšie? :D
Honda PS 150i

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#53 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 30, 2008 10:42 pm

No tak dnes som dosiel domov a co ine ako zase porabat zuzanku ... tak som dal cap do mrazaku ... zatial som si prichystal vecicky na porabanie... za chvilu pren... namazal lizosko na cape natiahol tam vopred nahriaty piest a strcil tam cap ktory siel pomerne LAHKO nato ze bol novy :shock: :) to ma aj potesilo ze som to dobre nahrial a cap sa dobre schladil.. nahodil segerky, tesnenie, olej do valca, stlacil kruzky nahodil valec spolu z hlavou, samo. tiez tesnenie, dotiahol len tak od oka dostatocne nie vela ani malo... ( neskor si asi poicam ten momentovy kluc radsej :wink: ) a pak uz som sa len vytesoval zlozil cele zapalko a uz sme dotiahli ten magnet a ze kuuurna a tato ze co?? a ja ze sak to tesnenie sme tam nedali :( :shock: ze no nefa tak setko stiahnut a ece dokonca som zabudol na taky drziak gufera asi aj co drzi koliesko na pohod olejoveho cerpadla ale to som tam nedaval pretoze idem mazat rucne tak naco to tam bude... opat setko s kompletnymi vecami zlozili poriadne dotiahli... potom som nahodil oranzovy vrtulku :P ... potom uz len spoju nasledne dotiahli poriadne... naskladal vario len tak lebo ece cakam na kolieska do startera a aj na samotny starter... tak som ho tam ece nedaval... potom som nahodil nejake kryty , valca a ventilatora, ktore su uchytene striekanymi srobmi odmontovatelne rukou :P nahodil len tak filter s karbom a prirubou spolu s klapkami na ktore ece musim najst sroby :roll: alebo dam nove... Ram prestriekany konecnou ciernou farbou ..no a potom uz len nieco co zostalo zosrobujem, dam dokopy vyfuk
a elektriku nataham po rame, vycistim lanka nahodim to tam setko a uz sa ideee :roll: :lol: 8) :P :twisted: :lol: :lol: :D :D :!:
par foto nakonec :Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

cifros
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 24, 2008 5:59 pm

cool

#54 Príspevok od užívateľa cifros » St Jan 30, 2008 11:19 pm

vylestene je to super.Tie gumy ak das tensie ukaze to super.ale inac je to fasa

Snehulak
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
Kontaktovať užívateľa:

#55 Príspevok od užívateľa Snehulak » St Jan 30, 2008 11:22 pm

Paradana pracička :) fakt sa mi to lubi len tak dalej :D

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#56 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 30, 2008 11:28 pm

no gumy ked tak az nevem kedy lebo predok je celkom v pohode a na zadnom kolese je najazdene asi 400km teda plasti... nova sava tam je za 1400 ale budem davat ( teda cel by som ) 13ky tusim nizkoprofilovky to hej :) to je jasne to cem aj ja nie take balonaky :D ale zatim mi to tak nemvadi :roll: :)

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#57 Príspevok od užívateľa Domco » St Jan 30, 2008 11:52 pm

no vidim ze stale makas ,je to vidiet len tak dalej
Gilera runner => Piaggio X8

skrone
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
Kontaktovať užívateľa:

#58 Príspevok od užívateľa skrone » Št Jan 31, 2008 12:28 am

hh karenko pekne toe :)))) celkovo zatial lak sami lubi :) ale ten slider je cely nejaky pokrceny :oops: nelubi sa mi ta moto ale ako inak secko popic ;)

On laszlo Kutil s.r.o :D
podpis som si este nenastavil

skrone
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
Kontaktovať užívateľa:

#59 Príspevok od užívateľa skrone » Št Jan 31, 2008 12:31 am

ako vidim bonduel je skratka prima dobra zdrava sliderina :D nehe :D

sa stim j.. jak panna z klobasou a potom to zspinit nebudes chcet :lol:

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa peter1029 » Št Jan 31, 2008 2:37 pm

no pjekne, akoby práve zišiel z linky

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#61 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Jan 31, 2008 5:28 pm

no to mi aj mati howorila ze aha jak ho to bavi :D a ze jak novy a ja ze ani novby taky neni ... a ako pokrceny??? :oops: :shock: :? :lol: :wink: :roll: :evil: sak on je dobry si nevidel ho na foto??? ti ukazem ine slidre LOL

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#62 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Jan 31, 2008 5:35 pm

ZE SNIVAJTE S NAMI !!! :D :lol: 8)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

6ko
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
Kontaktovať užívateľa:

#63 Príspevok od užívateľa 6ko » Po Feb 25, 2008 7:56 pm

dlho si sa neozval..ako ide ladenie?

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#64 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 02, 2008 2:05 pm

Pre alciho :) Obrázok
Obrázok
Obrázok

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#65 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 02, 2008 2:14 pm

inak ladenie ma jeden VELKY hacik... ze uz by bol aj zladeny ale problem je v zapalku mozes si pozriet v elektro... nefunkcne zapalko :( ... robi to neplechu veliku a nevjem co je zle :( .. treba to premerat.. ale dufam ze so zapalkom nebude nic zle lebo to by ma stalo velaa :( keby CDI alebo inducka tak spolu to je za 8kil to by sa ece dalo///

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#66 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 09, 2008 2:28 pm

Takze uz som konecne vyriesil Sam problem so zapalkom... Takze scoot ide super.. ma vyssie otacky a vdaka aj setkym novym veciam a hlavne novej spojke ide plynulejsie.. vario malo 7.1g valceky tak som tam nechal len tri , asi po 10tich metroch ked clovek prida tak taha tak ze naozaj taha :) cize spokojnost nadovsetko... mal som tam 80tku trysku a ked som siel tak po rozbehnuti strielalo z fuku a bolo to take ine ale zo zaciatku siel super.. dam dole sviecku kukam biela.. tak som tam hodil 88trysku ako tam bola predtym .. ked mi pride rohatka od alciho na startovanie tak to bude lepsie pretoze veci na ele. starter mi pridu nieco viac cez mesiac :roll: a teraz ma ta rohatka asi 4 z 15 zubov :? :lol: takze sa to da nakopnut raz zo 50krat .. Motor ma vyssie otacky, iny zvuk a aj vacsi zaber samozrejme. Uz to len zabehut a nezadriet a ide sa prihlasit :) pridavam par foto ako teraz vyzera... :) :D :D Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#67 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Mar 10, 2008 11:03 pm

OSTATNYM SA TATO TEMA NEZOBRAZUJE ALEBO SETCI NA MNA .... ??!! TO NO :( :? :oops:

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#68 Príspevok od užívateľa peter1029 » Po Mar 10, 2008 11:13 pm

teraz čítam, ty tam máš len tri valčeky zo šiestich a majú spolu 7,0g??? to kolko vážili všetky, inač pekná prestavba len tak ďalej, už aby to bolo všetko v kope.

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#69 Príspevok od užívateľa Domco » Ut Mar 11, 2008 8:38 am

uz sa tesim ked to dokonciss konecne ,len tak dalej
Gilera runner => Piaggio X8

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#70 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Mar 11, 2008 5:06 pm

No ono je to multivar vario a k tomu mas aj tu bielu kontrastku a 7.1g valceky .. a 6 x 7.1 = 42.6g ale ja som dal len tri cize nejakych 3 x 7.1 =21.3g akokeby si mal 6 x 4-gramove valceky = 24g :wink: ale kamarat to tak mal ze tam boli len tri a tak skusil dat setkych 6 a Rozdiel ziadny :shock: :? tak potom neviem :lol: ale ide to dobre :) aspon zatial aj tak neskor kupim nejake 4g valceky :) a Ohladom toho pokope ... aa to ma ece cas... povozim sa zakial to mam takto.. medzitym zasilikonujem paraboly do masky :) aby som mal nejake svetla zu aj :P no a potom mozno ked budem mat naladu nahodim plasty ... to uz je detial ( a aj tie strobo niekam pichnem :P sak uz su zapojene aj spinac :) )

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#71 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ut Mar 11, 2008 9:35 pm

ja som dneska ladil vario a tiež behám na troch valčekoch, bo som kúpil moc ťažké, tak som tam šupol len tri a testoval a testoval, všetky pružinky som menil a tak, už sa blížim k finišu.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#72 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Mar 11, 2008 11:06 pm

ja som len dal tie tvrdsie cervene a aj ked mam RMS nastavitelnu spojku tak myslim ze to pojdem mozno raz cez leto alcimu a setko to zladime :D ze alci :P budem mat tour do zvolena :gt2:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#73 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Mar 24, 2008 11:38 pm

Dufam ze aj nieco odpisete na tento maly prispevok... aj si to precitate :D dakujem Takze skuter uz IDE .. sice budem vyzerat ako najvacsi blbec kedze stale prizvukujem sviecku a teraz moj problem "bol" v tom :oops: :D Skuter nesiel pretoze ked som ho nastartoval tak bezal normalne a po pridavani stupal do otacok normalne a potom zhasol.. uz len strielal do fuku a nic viac ( pri startovani ) benzin siel iskra tiez a skuter nie :( No takze skusal som co sa dalo... menil som cistil som kontroloval som od gufera cez privod paliva po karburator... a nic ma nenapadalo :( :roll: sviecky som menil dve tri .. jednu staru ta nesla vobec... mala min.20rokov :) takych mam plno :D a potom cisto novy NGK cku a brisku ktora tam bola od kedy som to kupil a vzdy sla... Tak som vybral zozadu z babety staru asi 10rocnu a tak som to nakopol... pridavam pridavam .. zatial isla ... potom pridam tak ze to vtedy skapinalo.. akukam ze nic :shock: ja ze jooooo .. hned pri branu a hrrrr uz som siel po ceste... a hentam a tam .. a do moravan ( asi 3km ) bez nejakeho naradia a istoty ze by sa to nemohlo pokazit :oops: :lol: ale daval som mazdy 323 ked ma cela obiehat... Takze skuter ide... nahodil som vecer setky plasty , zasilikonoval som predne paraboly ( neskor dam ich foto )... a dal setko tak ako ma byt.. ze sa idem previest a neslo to .. tak som poskracoval hadicky a prevliekol ich tam na podsedadlaku kde maju byt.. aby sa nic nepricvikavalo ( ako podtlak do ventilu na beznin ) a setko uz ide o.k. :) akurat neblikaju smeovky ale svietia ( asi naopak poly na relatku ) inak setko o.k. zadna ziarovka nova svieti do krasnej fialovej farby :) mama chvalila :D a vyzera to asi takto... v lete sa mozno pohram aj s plastami :) pretoze drzia na drotoch najma tie pri sedanke a na jednom dvoch sroboch :) plasty som moc neumyva ( iba od prachu z pivnice ) tak potom nekomentovat :D aj ked to vyzera ze sa tam moc toho nerobilo .. je to aspon motoricky setko spravene :) uz len opticky :) navrhy mozte pisat :arrow: :arrow: :arrow: Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
pre porovnanie so stavom predtym :D
Obrázok
Obrázok

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#74 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Mar 24, 2008 11:44 pm

toto vsetko do toho slo :D Obrázok
a vzniklo z toho toto
:roll: :arrow: :arrow: Obrázok
Obrázok

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

slider

#75 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Ut Mar 25, 2008 1:15 am

celkovy dojem je na jednotku...a ten predny blatnik orange je po prdeli tam....nehal by som asi len ten bez toho cierneho len nevem ci by ti to nestriekalo do faceu...lebo ja co nemam na neosovi v predu tak staci mala mlaka a mam to na prilbe vsetko....hehe ...inac prekrasna praca....klobuk dole}v mojom pripade siltovku| :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"