pravda nedavaj dole vyfuk aj keb to ide tak to nema tah a hucalo by to strasnetheruck napísal:to nerob! ohluchnes alebo prinajmensom naseres susedov a ajtak ti to nepojde. 2 takt bez vyfuku nema skoro ziadny vykon takze by ti to ajtka nic nepovedalo
skusil si dat dole ten filter resp airbox a par krat to ale na pol minuty vytocil plynom?
nastartuje, zachvilu zdochne, a uz nejde
Moderátor: Moderators
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
- Skúter: Quanťung
teras mam podobny problem nejde mi nastartovat skut. cez zimu som cistyl karb hadicky preplachol atd.... s nicim som netocil ani nic nemenil akurat som dat novy ladeny fuk poskladal som to do kopi a nie a nie to nastartovat . ked sa snazim nejde to potom idem k tomu na druhy den a naskoci to ale asi len na 2 - 3 sec a zdochne a zasa mozem robit co chcem a nenahodi to sviecka je dungel nova ked ju vitiahnem je mokra iskru hadze pravdaze farbu nieje na nej videt aku ju tam vlozim taku ju vitiahnem akurat trocha vlhku ... vyfuk dole nechcem davat lebo ho tam mam uchiteny toroska blblo lebo na valci som strhol zavit tak je tak vseliak pouchitavany ... ale nemyslim ze to bude fukom sak je cisto novy
/
a podtlak mas dobry??? vyskusaj streknutbenzin do valca mozno ti dava malo benzinu an echyta ti preto skoci len ekd ti tam natecie trosku viac ja som teraz nemohol nastartovat skuter a zistil som ze tam mam malo benzinu dolial som a hned naskocil ale neviem ako to je mozne ved mi mal ist aj ked tam mam len liter pozri si trisku ale ja si myslim ze to bude podtlakSmulo napísal:teras mam podobny problem nejde mi nastartovat skut. cez zimu som cistyl karb hadicky preplachol atd.... s nicim som netocil ani nic nemenil akurat som dat novy ladeny fuk poskladal som to do kopi a nie a nie to nastartovat . ked sa snazim nejde to potom idem k tomu na druhy den a naskoci to ale asi len na 2 - 3 sec a zdochne a zasa mozem robit co chcem a nenahodi to sviecka je dungel nova ked ju vitiahnem je mokra iskru hadze pravdaze farbu nieje na nej videt aku ju tam vlozim taku ju vitiahnem akurat trocha vlhku ... vyfuk dole nechcem davat lebo ho tam mam uchiteny toroska blblo lebo na valci som strhol zavit tak je tak vseliak pouchitavany ... ale nemyslim ze to bude fukom sak je cisto novy
martinpn :
to ze sa da rozobrat lubenko vie ale sa pytal ze ci je nieco aj v tom zvone pred tlmicom !!!
ja si mysliim ze tam neni nic ale presistotu sa mam opytat ... moze to byt aj tym zeby bol vyfuk z vnutra zasraty olejom ??? ale ked dal dole vyfuk tak ho v pohode prefukol tak zeby ho 70 cc neprefuklo ????
to ze sa da rozobrat lubenko vie ale sa pytal ze ci je nieco aj v tom zvone pred tlmicom !!!
ja si mysliim ze tam neni nic ale presistotu sa mam opytat ... moze to byt aj tym zeby bol vyfuk z vnutra zasraty olejom ??? ale ked dal dole vyfuk tak ho v pohode prefukol tak zeby ho 70 cc neprefuklo ????
to je prazdne podla man vycisti si od valca a tu koncovku a malo by to ist urcite od valca cisti urcite tam je to tenke tam sa to moze zasrat a potom to koleno tiez vycisti expanzna komora je velka to sa nestihne zasratjano1212 napísal:martinpn :
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci jeden či druhy.
scooter neni lego jak sa zda.
treba to vyladiť.
na všetko su postupy, ked sa vam nedari dajte to nietkomu kto to vie. spravi ti to vela serioznych ludi čo robia s motorkami.
a ked menite vela veci naraz tak je väčšie riziko že to nepôjde.
a ked niečo teraz skušate trysky atd, píšte si to, neni to hanba.
to že vam to zdochyna, neťaha atd, cele to leži v karbe...
goodluck
scooter neni lego jak sa zda.
treba to vyladiť.
na všetko su postupy, ked sa vam nedari dajte to nietkomu kto to vie. spravi ti to vela serioznych ludi čo robia s motorkami.
a ked menite vela veci naraz tak je väčšie riziko že to nepôjde.
a ked niečo teraz skušate trysky atd, píšte si to, neni to hanba.
to že vam to zdochyna, neťaha atd, cele to leži v karbe...
goodluck
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som tiez daval novy NGK B9HS a slo to horsie akokeby
a vratil som tam brisku co tam bola ked som to kupil a slapalo to ... ngkcka mi padla na zem a keramika sa rozbila aj ked je funkcna.. teraz som bol kupit teda ece raz tu NGKcku a kukala do katalogu a bolo tam B8HS tak mam taku
uvidime ci to pojde ... ked to nahodim setko na kostru

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
186kAr32: u mna to bola asi vadna sviecka od vyroby a ja som ju zrovna chytil, Ale zaujimave je to ze ona asi tak 2 hodiny isla a potom to s nou islo dolu vodou, potom mi nastartovalo len nachvilu a zdochlo a za par dni skusania a badania prestala ist vobec, nehodila ani jednu iskru. Vymenil som ju a secko slape.