Jarne "potesenie" zo startovania

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
6ko
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa 6ko » So Feb 09, 2008 1:13 am

v baterke problem nehladaj. ta s tym nic nema. ja ju mam taku slabu, ze mi ani neskrkne so starterom :oops:
ale musi tam byt koli uzavretiu obvodu, ci co... proste bez nej nejde
podpis som si este nenastavil

geetee

#27 Príspevok od užívateľa geetee » So Feb 09, 2008 2:34 am

6ko napísal:v baterke problem nehladaj. ta s tym nic nema. ja ju mam taku slabu, ze mi ani neskrkne so starterom :oops:
ale musi tam byt koli uzavretiu obvodu, ci co... proste bez nej nejde
slaba baterka ma vpliv na kvalitu iskry, ja som raz mal na pezote vybitu baterku totalne(som ju mal len ako zberac prepetia) a kiselina mala asi tak 1cm max 1,5cm hladinu, no a svietim nonstop, tak si idem cca 100-110 na tacho a zrazu zacal motor vynechavat az zhasol, tak som ho na 5ty krat nakopol a po dvoch sekundach zdochol, a ked som svetla vypol tak isiel v poho a jak som zapol svetla zdochol do dvoch sekund, cize odvtedy pouzivam aj v racing scoot plne nabytu baterku a co najkratsie kable

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Feb 09, 2008 9:38 am

no presne ako howori geetee, ma to vplyv mne chyba tak 0,5-1cm kyselina bud dolejem tu alebo destilku a skusim ju nabit lebo sak som ju po zime vobec nenabijal :oops: a akohoworis ma to vplyv na iskru a prave preto som sa to pytal lebo kukame na to s kamosom sice cez den ale napr. na jeho fechtli alebo hocikde inde sme zvyknuti na INU iskru... a tu bola taka tenka slaba .. sice bola no :wink: ( a ta stara sviecka co tam bola ked som ho kupil Briska ta je lepsia tusim nez ta NGK cka co som kupil :D :oops: ale to je jedno teraz je dvolezite ze som ich skusal viac :) ) no a ta iskra by mala byt hrubsia a vyraznejsia lebo viem ze od toho to zalezi.. ono myslim si ze nemusi tu zmes ani zapalit preto moze bynechavat sem tam strelit preto z fuku lebo ked sa to nespali potom je toho moc a streli to do fuku no :? tak teraz neviem ci tam nejde ece vela benzinu aj ked tamje ta 80ka tryska... skusal som ihlu nastavovat od uplne hore az po spodok ale tak na strede ako je je asi najlepsie... :roll: ECE SA CEM SPYTAT, ze preco mi frka benzin do filtra trosku... :shock: ( a ked sme ho dali schvalne dole a zakryvali rukou a ked sa dostatocne zakryl na to aby mal normalny volnobeh a slo tam tak akurat vzduchu tak ked som pridal normalne bolo vidiet jak FFRRKA benzin odtial :oops: .. to peco :?: :roll:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Feb 09, 2008 3:10 pm

v pezote mozno ma vplyv baterka...ale na minarelky a piaggio nema baterka ziadny vplyv nakolko je zapojena mimo okruhu zapalovania...ci z baterkou alebo bez ide uplne rovnako...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Feb 09, 2008 4:36 pm

no a zo zapalkom nemoze byt nic hej_?? :shock: :roll: alebo preco frka ten benzin a nejde tak ako by mal? zeby ece mensiu trysku??
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Feb 13, 2008 8:53 pm

88 tyska

Obrázok

80 tryska

Obrázok

65 tryska * pri pridavani bez sytica skapina * povodne som chcel 70ku po tej 80tke

Obrázok

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"