Mestká polícia
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Mestká polícia
Tak kedže sme rozoberali tú políciu a ako som sa dozvedel že toho o pávomociach mestskej polície veľa neviem tak by som sa chcel opýtať že aké majú právomoci mestský policajti ?Za čo môžem od nich dostať napr pokutu .... je vždy lepšie to vedieť dopredu a nie potom na ceste sa mestkáčovi vyhovárať že toto on nemôže
..
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mestský ťa nemôže kontrolovať iba tak z nenazdania ale len ak porušíš vyhlášku nerešpektuješ značky a tak... Ale vtedy Ti môže dať pokutu a aj skontrolovať OP a VP. Myslím že techničák nie.....ani kontrolovať technický stav vozidla nemôže...ak sa mýlim tak ma opravte 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No šak aj u nás by chceli len sa im to zatial nejak moc nedarí presadiť...lebo to je najlahší spôsob pre mestá a obce ako príjsť k peniazom.Ale že je na každej lesnej alebo polnej ceste X čiernych skládok a kôp z rôznym bordelom to ich netrápi. Lebo to sú len komplikácie na niekoho striehnuť vo dne v noci a prípadne ho aj odchyťiť. Ma to tak napadlo po včerajšom výlete u susedov tam som za celú cestu nič také nevidel...že by náhoda????A ani žiadneho poliša a pritom 99% šoférov jazdilo tak jak sa má!
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
-
geetee
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Mestká polícia
http://www.google.com/search?q=pravomoc ... 8&oe=UTF-8Jostobb napísal:Tak kedže sme rozoberali tú políciu a ako som sa dozvedel že toho o pávomociach mestskej polície veľa neviem tak by som sa chcel opýtať že aké majú právomoci mestský policajti ?Za čo môžem od nich dostať napr pokutu .... je vždy lepšie to vedieť dopredu a nie potom na ceste sa mestkáčovi vyhovárať že toto on nemôže![]()
..
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
V Ziline uz mestski policajti meraju aj rychlost, kedze uz asi pol roka maju vlastny stacionarny radar. Kua, clovek si uz ani nemoze prdnut pomaly
Ale inak vizeraju s tym dost vtipne, lebo dvaja to drzia, jeden meria a dalsi dvaja zastavuju, tak ich tam je deti ako v skolke 
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
cize u nas meraju 40 a predpisanu 60 a staci ked porusis a uz stojisTomasARN napísal:a ze ti moze viac menej prd... moze pokutovat len za porusenie zvisleho alebo vodorovneho dopravneho znacenia a rychlost moze merat len tak, kde je dopravnou znackou obmedzenakukolarik napísal:zakladny rozdiel je, ze mestsky fizel ta moze kontrolovat len v meste, dopravak po celej SR
btw.: oznam pre zilincanov a skutristov z okolia, ktori si chcu zmerat presnost tachometra
- marttinsk1
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 8:13 pm
- Skúter: Suzuki AN 400 Burgman
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mal by byt presny...na fabii ukaze o cca 5km/h menej ako tacho a na favorite presne rovnako ako tacho...a rovnako ukazuju tak v cechach ako u nas...a ze by radary od roznych vyrobcov ukazovali rovnako zle
...to by bolo sprisahanie 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov